Would You Like SMS Tracker For Android Phones Free ?

Blog

Would You Like SMS Tracker For Android Phones Free ?

Would You Like SMS Tracker For Android Phones Free ?

 SMS Tracker For Android Phones Free

SMS Tracker Për Android Phones Lirë

Spiunuar në një tekste personi mund të jetë i ndriçuar, por të vështira. Edhe pse ai ndoshta mund të zhvillohet një partneritet në rrezik, ajo ofron një vështrim në një mënyrë jetese të veçantë që mund të jenë duke u përpjekur për të mbuluar. Spiunuar në mesazhet e tyre tekst mund të jetë një mënyrë për ju për të mësuar më shumë për atë që ata janë duke bërë, kur ju nuk jeni përreth nëse keni arsye të mosbesimit dikë në jetën tuaj.
exactspy sepse kjo është tani një nga gjurmuesit më të mirë-pëlqente spyware në treg. Vetëm pasi që ajo është e njohur edhe pse nuk do të thotë domosdoshmërisht se ajo është edhe vlerë dollarë. Shumë njerëz bëjnë investime dhe pastaj të jetë i keq në të ardhmen.

Free sms tracker without target phone

Pa pagesë sms tracker pa telefonin synuar

SMS Tracker Për Android Phones Lirë
– Spy për mesazhet me tekst për të Google android & iPhone
– Spy më Mesazhe për iPhone
– Back up në CSV / HTML / PDF Tekste bisedë spiun
SMS Tracker Për Android Phones Lirë dhe exactspy ka disa karakteristika:

– Vëzhguesit vend sistemit të pozicionimit global. Gjeni dhe të monitoruar aktivitetin e telefonit celular! Realtime GPS ndjekja e lundrimit, me tabelë sherr lirë që të drejtojë rrugën
– Merrni në kontakt me regjistrimet. Ajo do të jetë e mundur për të paguar vëmendjen biseda bërë nga qëllimi telefonit.(Google Android dhe telefonat celularë iOS)
– Call Shkrime. Monitoron dhe shkrimet e quajnë dhe e quan rekord.
– Qeliza hyrëse telefonata kufizim. Ulja e ndonjë numër për thirrjet telefonike hyrëse.
– Go përmes SMS. Mbani një sy në të gjitha mesazhet SMS të marra ose për t'u dhënë që vjen nga një celular. Spy në tekste me exactspy
– Keylogger. exactspy keylogging karakteristikë do të ju lejojnë të lexuar nëpër çdo gjë të vogël qëllimi klienti juaj çezmat në pajisje të lëvizshme.
– Cpanel. Lehtësi e të gjitha shkrimet dhe telefonit informatat në internet në çdo kohë nga çdo laptop apo kompjuter
– I besueshëm. 10-ditë garanci para-mbrapa
– Mbani gjurmët e planit. Mbani një sy në të gjitha aktivitetet kalendarike, Takime përgatitur dhe memorandume.
– Lexoni nëpërmjet mesazheve të postës elektronike. Watches mesazhe email hyrëse dhe dalëse
– Kontrolloni përdorimin e Web: Historia eksploruar, web faqe bookmarks, pamundëson faqet e internetit
– Informacioni ndërpres menjëhershëm: Skype spiun, Spiun WhatsApp dhe Fb spiun, Spiun Viber dhe iMessage spiun
– Përgjimi. Ju do të jetë në gjendje për mjedis të historisë me exactspy
– Telekomandë. Ju do të gjeni një kontroll handheld largët nëpër një telefon me të montuar exactspy: këto lloje të funksioneve, si vegël Wipeout, larg vegël pengim të ngjarë të jetë nën menaxhimin tuaj
– Undetectable! Konsumi Minor bateri
– Vjedhje! Nuk do të përdorë mesazh komandat tekst që mund të shfaqin në telefon objektiv, garantuar fshehtësinë e vet rrugën tuaj mbajtëse të
– Praktik! Mbështet emrat e markave të mëdha të telefonisë celulare dhe os: Telefon celular Android, telefonat celular iPhone
Sa për koston e app, kostot e listës funksion premium $15.99 një muaj për mirëmbajtjen e. Nëse bashkëshorti juaj ose punëmarrësi është cheating mbi ju apo kompaninë tuaj, kjo kosto është pa dyshim, një çmim i vogël për të paguar për të përcaktuar. Ajo çmim më të lirë aplikimi spiun, në kontrast me mSpy, Telefoni celular Spy, Steathgeine..

Ju mund të shkarkoni: Would You Like SMS Tracker For Android Phones Free ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy