Ju do të donte pagesë iPhone Spy Software Pa jailbreaking ?

Blog

Ju do të donte pagesë iPhone Spy Software Pa jailbreaking ?

Ju do të donte pagesë iPhone Spy Software Pa jailbreaking ?

Free iPhone Spy Software Without Jailbreaking

Free Software iPhone Spy Pa jailbreaking

iPhone është pak e komplikuar për njerëzit që të përdorin gjurmuesit dhe software spiunazhi. Keylogger është një kërkesë, që i jep përdoruesit një të dhënave të të gjitha tasteve të bëra në një pajisje të lëvizshme. Kjo është bërë kryesisht për njerëzit spiunazh dhe është një mënyrë i frytshëm i ndjekja veprimtarinë e dikujt. Nuk ka software i lirë ose i paguar, të cilat mund të merrni sharrëxhi kyç pa jailbreaking. Jailbreak është bakshish më e rëndësishme për instalimin e çdo lloj software spiunazh në iPhone.

Track Messages mbi Iphone

Megjithatë, ajo është një proces i lehtë dhe mund të bëhet për të lira. Software exactspy-Free iPhone Spy Pa jailbreaking do të merret me çdo gjë tjetër pas thyerjes burg. Pasi ju jeni bërë me jailbreaks, instaloj Software exactspy-Free iPhone Spy Pa jailbreaking dhe ajo do të gjurmojë çdo goditje të vetme të bëra në celular. Ajo do të shtojë karakteristika të tjera spiunazh e një celular dhe ju do të jetë lehtësisht në gjendje për të ndjekur çdo aktivitet të kryer në celular. Instalimi i një freeware do të jetë thjesht humbje kohe, sepse ajo nuk garanton të duke ju dhënë keylogger në mënyrë të drejtë. Megjithatë, duke paguar një sasi të vogël për këtë qëllim mund të zgjidhë problemet tuaja dhe ju mund të merrni logun e plotë pas jailbreaking. Kështu, nuk e vetëm të presim dhe të instaloni Software exactspy-Free iPhone Spy Pa jailbreaking në objektivin e iPhone për të marrë të gjithë ju duhet.

Free iphone spy software no jailbreak

Pa pagesë spiun iphone software nuk ka jailbreak

Si do të fillojë duke përdorur Software exactspy-Free iPhone Spy Pa jailbreaking

Për të filluar spiunuar ju vetëm duhet të marrë këto hapa të lehtë:
1. Shko në faqen e internetit exactspy dhe blerjen e software.
2. Shkarko atë në telefon që ju dëshironi për të monitoruar.
3. Shiko të të dhënave të telefonit nga çdo pajisje që ka lidhje interneti.

Me Software exactspy-Free iPhone Spy Pa jailbreaking ju do të jetë në gjendje të:
• thirrjet Monitor
• mesazhet me tekst Track
• Lexo email
• Track GPS Vendndodhja
• Monitor Internet Përdorimi
• Qasja Kalendari dhe Address Book
• Lexo Mesazhet e çastit
• Record Rrethinat
• Apps Kontrollit dhe Programet
• View Multimedia Files
• Të ketë Remote Control i Phone dhe më shumë ...

Ju mund të shkarkoni: Ju do të donte pagesë iPhone Spy Software Pa jailbreaking ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy