Ju do të donte App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër ?

Blog

Ju do të donte App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër ?

Ju do të donte App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër ?

App To Track Text Messages On Another Phone

App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër

Nëse, si shumë atje, ju keni një dyshim poshtër se burri juaj mund të jetë deri në jo të mirë dhe mund të luajnë rreth, ju mund të jenë të interesuar në të dish se si ju mund të studioj në mesazhet e tij tekst?

Është mjaft shpesh qartë se një burri cheating do të jetë duke përdorur telefonin e tij celular për të kontaktuar palën tjetër, qoftë duke i bërë thirrje të drejtpërdrejtë telefonike me ta, ose më shpesh se jo, duke dërguar mesazhe me tekst që ata mendojnë se janë një mënyrë e sigurt për të komunikuar, sepse ata mund të fshihet menjëherë nga historia e telefonin celular. Në të njëjtën kohë, mesazhet me tekst hyrëse nga një dashnor të fshehtë mund të fshihet menjëherë pas leximit të, kështu që edhe duke mbajtur telefonin e tij nuk do të ju japin ndonjë të dhëna për sjelljen e tij cheating.

Lajm i mirë është, për shkak të përparimeve teknologjike në programet celularë dhe Apps, tani ka një mënyrë që ju mund të monitorojnë mesazhet tekst burrit tuaj - dhe madje edhe të dëgjuar në të thirrjeve të tij, në qoftë se ju doni të shkoni aq larg.

App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër
How To Monitor Tekste Tij
Unë nuk jam duke shkuar për të shkuar në çështjet ligjore, këtu. Mjafton të them se në shumë vende dhe deklaron se do të konsiderohet e paligjshme për të spiunuar në telefonin e dikujt tjetër pa lejen e tyre. Unë do të lënë atë deri tek ju për të gjetur se ligjet e tuaja të veçanta ku jetojnë. Ka edhe Shfajësimet, paralajmërime dhe këshilla të mëtejshme ligjore në faqet e internetit të shitësit e këtyre produkteve. Më lejoni vetëm të theksoj se kjo sigurisht nuk është e paligjshme për të blerë programe të tilla spiunazh - ju vetëm duhet të jenë të kujdesshëm se si ju përdorni ato.

Kjo tha, vetë produktet në ditët e sotme janë shumë të besueshme dhe të vijë me një shumëllojshmëri të funksioneve dhe aplikimet. Pasi shkarkohet në telefon të synuar, ju do të jetë në gjendje për të marrë informacion të dërguar në një server të sigurtë në internet nga ku ju mund të marrim të gjitha sa herë që ju dëshironi dhe në ritmin tuaj. Dhe ju mund ta bëni këtë nga kudo në botë duke përdorur çfarëdo pajisje internet-gati që ju keni në dorë - duke përfshirë edhe vet telefonin tuaj celular.

Llojet e gjërave që ju mund të monitorojnë të ndryshojnë në varësi të se sa të doni për të paguar. Në fund të ulët, një paketë bazë do të ju jap mundësinë për të spiunuar mbi tekstin e mesazheve, shikoni historinë thirrje telefonin e (kjo përfshin kohën, kohëzgjatja dhe numri quajtur ose e quajtur - dhe emrin e kontaktit në qoftë se numri është i lidhur me një emër në librin e telefonit të adresave). Ju gjithashtu mund të shikoni email, IMs dhe forma të tjera të chat që është bërë në internet, Historia view internet surfing, shihni ndonjë fotografi apo fotografi dërguar dhe marrë në telefonin celular. Kjo është e gjitha gjëra mjaft të fuqishme. Vetëm aftësia për të lexuar të gjitha mesazhet në hyrje dhe jashtë tekstit (edhe nëse ata janë fshirë në çast) mund të jetë mbi të gjitha që ju duhet për të gjetur pikërisht atë që ai është duke u deri në.

Një tjetër app që vjen me paketën bazë është aftësia për të gjetur vendndodhjen telefonin e (dhe për këtë arsye vendndodhja e tij) nëpërmjet Apps Google. Nuk ka asnjë arsye më shumë për të pyes veten se ku ai është kur ai thotë se ai është jashtë duke luajtur golf apo gjoja punojnë vonë. Nëse app hartë tregon telefonin diku tjetër, ju së shpejti do të dini në lidhje me të!

Gjithashtu, nëse ai është marrë thirrje që ai është duke qenë i fshehtë në lidhje, ju mund edhe të ketë aftësinë për të regjistruar këto thirrje - ose madje edhe të dëgjuar në live - në qoftë se ju të përmirësuar në paketat e pak më të shtrenjtë Premium. Kjo është me të vërtetë gjëra të pabesueshme që Sytë Private pak vite më parë do të kishte dhënë armët e tyre të drejtë për të - dhe tani që ju të merrni të fitojnë këtë fuqi spiunazhi me vetëm disa bucks dhe një shtyn pak e një butoni.

Si dhe aplikacione të ndryshme në dispozicion për të zgjedhur nga, ju gjithashtu mund të zgjedhë për gjatësi të ndryshme të kohës që ju doni të përdorni app për. Software është aq i fuqishëm se shumë folks arritur të gjeni atë që ata duhet të dinë më tepër shpejt. Për këtë arsye prodhuesit kanë dhënë mundësi për të paguar vetëm për 1 muaj të përdorim - dhe kjo mund të punojnë jashtë të jetë shumë i lirë, në vend që të paguajnë në vazhdim e sipër abonimet ose një çmim premium për përdorim të drejtpërdrejtë të produktit. Si dhe opsione të ndryshme për aplikimet e pagesës dhe afatet gjatesite, ju mund të tjera siguroi se sistemet e pagesave janë të ndryshme në drejtim të mënyrave për të paguar dhe janë tërësisht diskret.

Një tjetër aspekt i të gjithë këtë që ju duhet të dini rreth është se sapo instaluar në telefon të synuar, softuer që e bën gjithë këtë monitorimit për ju është krejtësisht i padukshëm për përdoruesit. Ai nuk do të dinë se është aty dhe do të nuk kanë asnjë mënyrë për të ditur se ju tani keni një dritare të fshehtë në botën e tij që është nxjerrje tërë rrugët e tij cheating për ju.

Unë shpresoj se unë kam dhënë një pasqyrë të vogël në atë që këto programe të spiunuar mund të bëjnë dhe se si ata punojnë. Shumë mijëra mashtruar njerëz e kanë gjetur të vërtetën e çështjes duke përdorur këto teknika, dhe kjo pastaj ka mundësuar atyre që të bëjnë çka duhet të bëni në lidhje me situatën dhe të merrni më me jetën e tyre. Nëse keni nevojë të dini se si për të monitoruar mesazhet me tekst burrit tuaj cheating-së, kjo është ndoshta më e lirë, më e shpejtë dhe mënyra më anonimë të të bërë atë dhe ai thjesht punon. Nuk ka mjerim më shumë, jo më shumë supozim dhe jo më shumë anxiet

How can i track text messages on another phone free

Si mund ta gjetur mesazhe me tekst në një telefon tjetër të lirë

App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër
– Spy për mesazhet me tekst për të Google android & iphone
– Spy mbi Mesazhe për Iphone
– File backup të CSV / Web-faqe diskutim mesazhe coding / PDF sms spiun
App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër dhe exactspy ka shumë funksione:
– Mban gjurmët e vend GPS. monitoruar dhe Locate aktivitetin e telefonit! Monitorimi Realtime GPS, me hartën rrugore të përshtatshëm për të drejtuar rrugën
– Call Regjistrimet. Ajo do të jetë e mundur për të dëgjuar ndërveprime bërë nga telefoni celular qëllimi.(Google Android dhe iOS telefona)
– Shkrime Phone. Monitoron dhe shkrimet e quajnë dhe e quan sfond.
– Telefoni i ardhshëm quan kufizimi. Kufizo ndonjë numër për telefonata hyrëse.
– Studimi mesazh Tekst. Kontrollo të gjitha tekstet marrë ose dërgoni nga telefoni. Spy në tekste me exactspy
– Keylogger. exactspy atribut keylogging ju lejon për të studiuar gjithçka faucets tuaj të përdoruesit të synuar në telefon celular.
– Cpanel. Disponueshmëria e shumicës shkrimet dhe informacione telefonit dhe fakteve në internet në çdo kohë nëpërmjet kompjuterit
– Reliable. 10-ditë para mbrapa garanci
– Orari Kontrollo. Monitoruar të gjitha veprimet orar, Ngjarjet e rregulluar dhe memorandume.
– Go përmes email. Ekranet hyrëse dhe dalëse e-mail
– Monitor konsumin Internet: eksploruar background, web faqe bookmarks, pengon faqet web
– Informacioni ndërpres menjëhershëm: Skype spiun, Spiun WhatsApp dhe Facebook apo twitter spiun, Spiun Viber dhe iMessage spiun
– Përgjimi. Ajo do të jetë e mundur për vendosjen e historisë me exactspy
– Kontrolli Handheld. Ju duhet të keni një telekomandë më shumë se një telefon me ngritur exactspy: këto lloje të aftësive si vegël Wipeout, pengim largët produkti do të jetë në kuadër të trajtuar tuaj
– Pazbuluara! Gëlltitje vogël bateri
– Vjedhje! Nuk i përdor mesazh komandat tekst që mund të shfaqen në telefonin celular të synuar, duke e bërë të sigurt sekretin e gjetjes tuaj
– I përshtatshëm! Mund të trajtojë markave të telefonisë mobile kryesore dhe sistemet operative: Telefon celular Android, telefonat iPhone
Sa për koston e app, kostot e listës funksion premium $15.99 një muaj për mirëmbajtjen e. Nëse bashkëshorti juaj ose punëmarrësi është cheating mbi ju apo kompaninë tuaj, kjo kosto është pa dyshim, një çmim i vogël për të paguar për të përcaktuar. Ajo lirë program çmimi spiun software, në krahasim me mSpy, Telefoni celular Spy, Steathgeine..

Ju mund të shkarkoni: Ju do të donte App To Track Mesazhet Tekst për një telefon tjetër ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy