Would You Like App For Spying On iPhone?

Blog

Would You Like App For Spying On iPhone?

Would You Like App For Spying On iPhone?

 App For Spying On iPhone

Ndeshjet për spiunazh ndaj iPhone

Sot, Unë do të doja të ndajë disa informata të dobishme për spyware dhe jailbreak për iPhone.

iPhone mund të merrni ndonjë Spyware vetëm nëse është jailbroken. Ndryshe, është e pamundur për të instaluar exactspy – Ndeshjet për spiunazh ndaj iPhone në çdo iDevice si këto janë pajisjet e siguruara prodhuar nga Apple. exactspy është e njohur Spyware përdorur në ditët e sotme për të ndjekur dhe monitoruar çdo telefon celular, duke përfshirë iPhone OS. Nëse celulari juaj është jailbroken, ka një probabilitet që ju janë duke u spiunuar nga dikush. exactspy punon në një mënyrë të fshehtë dhe nuk jep asnjë pop ups, Fotografi të panevojshme, njoftime apo reklama me instalimin. Ky përdorues nuk vjen të dinë se nga ndonjë shans që ata janë duke u vëzhguar. Megjithatë, në qoftë se iPhone juaj ka disa software freebie ose më pak të efektshme, do të ketë disa probleme me të cilat ju lehtë mund të gjykojnë se celular është duke u spiunuar. Në rast, celular merr ngadalshëm ose mbyll pa dhënë komandën, ajo është mjaft e mundshme që ajo është duke u gjurmuar nga dikush.
Instalimi exactspy – Ndeshjet për spiunazh ndaj iPhone është shumë e lehtë dhe ajo merr rreth 10 minuta për të bërë atë në iPhone. Ju nuk mund të mendoni për këtë softuer në celularin tuaj, por prania e saj mbetet tërësisht i padukshëm. Spyware mund të instalohet në një telefon celular për të marrë të gjitha detajet rreth aktiviteteve të kryera në një celular. Këto janë të dhënat në mënyrë minutë që telefoni juaj do të japë çdo aktivitet elaboruar në mënyrë të organizuar. Nuk ka asnjë mënyrë të drejtpërdrejtë për të kontrolluar exactspy Prania në iPhone tuaj. Kështu, ju duhet të jetë pak vigjilent si prind tuaj, partneri apo ndonjë person tjetër mund të ketë të instaluar padukshme exactspy – Ndeshjet për spiunazh ndaj iPhone në iPhone tuaj. Ata do të marrin edhe të gjitha detajet edhe në qoftë se ju keni mbyllur celular ose jo i gatshëm të ketë disa karakteristika të. Ajo punon në mënyrë sa më të frytshëm për iPhone dhe kthehet edhe rezultate pozitive për sistemet e tjera të lëvizshme. Ju mund të kontrolloni faqen zyrtare të exactspy për të parë se si punon sistemi dhe kjo mund edhe të përfitojnë ju për qëllim të përgjimit.

 Iphone app for spying on text messages

Iphone app for spying on text messages

Çfarë ju vetëm duhet të bëni është që të:
1. Shko në faqen e internetit exactspy dhe blerjen e software.
2. Shkarko aplikacionin në telefon që ju dëshironi për të monitoruar.
3. Shiko të të dhënave të telefonit nga çdo pajisje që ka lidhje interneti.

Me exactspy- Ndeshjet për spiunazh ndaj iPhone ju do të jetë në gjendje të:
• thirrjet Monitor
• mesazhet me tekst Track
• Lexo email
• Track GPS Vendndodhja
• Monitor Internet Përdorimi
• Qasja Kalendari dhe Address Book
• Lexo Mesazhet e çastit
• Record Rrethinat
• Apps Kontrollit dhe Programet
• View Multimedia Files
• Të ketë Remote Control i Phone dhe më shumë ...

Ju mund të shkarkoni :”Ndeshjet për spiunazh ndaj iPhone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy