Would You Like Android Cell Phone Tracker App ?

Blog

Would You Like Android Cell Phone Tracker App ?

Would You Like Android Cell Phone Tracker App ?

Android Cell Phone Tracker App

Android Cell Phone Tracker Ndeshjet

exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet konsiderohet si sistemi më funksional të monitorimit Android që ekziston. Ajo ofron aftësinë për të ndjekur vende GPS, dëgjojnë thirrjet telefonike, dhe të kërkoni vetëm për ndonjë gjë në një telefon të synuar. Ajo është një mjet i shkëlqyer për punëdhënësit, menaxherët dhe udhëheqësit e ekipeve të shfrytëzojnë për të monitoruar dhe ndjekur atë që punonjësit e tyre janë duke bërë. Punëdhënësit në veçanti mund të dëshironi të përdorni këtë exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet për të dëgjuar rrethinat e telefonave punonjësit pa e ditur ata. Ju mund të jetë duke menduar, pse punëdhënësit do të bëjë këtë? Ka disa përgjigje dhe shembuj. Së pari, punëdhënësit mund të dëgjoni rrethinat e të punësuarve në mënyrë për të zbuluar nëse ata janë rrjedhjen e informacionit konfidencial për burime të jashtme dhe / ose konkurrentët.

Përveç kësaj, Imazhi publik është shumë i rëndësishëm për një organizatë dhe exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet siguron të gjitha mjetet e nevojshme për të parë dhe monitorimin korrespondencë midis punonjësit të synuar(s) për të zbuluar nëse gjëra të gabuara janë duke u komunikohen palëve të gabuara. Ajo gjithashtu përfshin karakteristika të monitorimit email, dhe shumë më tepër funksionalitetin, duke mbuluar çdo bazë.

Mos përdorni pajisje Android në organizatën tuaj? Ndërsa exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet is an effective Android monitoring system, ajo gjithashtu mbështet një bollëk të sistemeve të tjera operative të lëvizshme, duke përfshirë iOS, Windows Phone, Symbian OS, dhe më!

Edhe, ju mund të konsideroni duke shkruar një klauzolë në kontratën e punonjësit tuaj që thotë se telefonat e tyre mund të monitorohet ose të regjistruar për të promovuar faktin se dikush gjithmonë do të shikuar. Sigurisht, nëse ka dyshim lind, pastaj të përdorin këtë exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet për të siguruar që ju të keni të gjitha informatat në lidhje me punonjësit tuaj.

Në fund të fundit, exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet është një aplikacion fantastik për monitorimin e përdorimit të telefonit smart, jo vetëm për punonjësit tuaj, por dikush tjetër që ju keni qasje fizike në telefonin e tyre. Të gjitha ai merr është një disa minuta për të instaluar software, dhe prej atëherë, ju mund të remotely qasje në telefonat e tyre në çdo kohë. Një nga përfitimet më të shquar të softuerit është fakti se exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet është plotësisht transparent; personi i synuar(s) kurrë nuk do të dinë se telefoni i tyre është duke u monitoruar.

Free cell phone tracking apps for android

Pa pagesë telefonin celular ndjekja Apps për android

Çfarë ju vetëm duhet të bëni është që të:
1. Go to exactspy'S web-faqen dhe blerjen e software.
2. Shkarko aplikacionin në telefon që ju dëshironi për të monitoruar.
3. Shiko të të dhënave të telefonit nga çdo pajisje që ka lidhje interneti.

Me exactspy-Android Cell Phone Tracker Ndeshjet ju do të jetë në gjendje të:
• thirrjet Monitor
• mesazhet me tekst Track
• Lexo email
• Track GPS Vendndodhja
• Monitor Internet Përdorimi
• Qasja Kalendari dhe Address Book
• Lexo Mesazhet e çastit
• Record Rrethinat
• Apps Kontrollit dhe Programet
• View Multimedia Files
• Të ketë Remote Control i Phone dhe më shumë ...

Ju mund të shkarkoni: Doni Android Cell Phone Tracker App Me exactspy ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy