Track Kontakt Cell Telefon distanca

Blog

Track Kontakt Cell Telefon distanca

ExactSpy-Track Contact Cell Phone Remotely

Track Contact Cell Phone Remotely

Me ExactSpy-Track Contact Cell Phone Remotely ju mund të shikoni të gjitha shënimet e librit të telefonit në ndonjë Android, Telefoni iPhone Target.
Shihni të gjitha shënimet e librit të telefonit në telefon Target
Shihni krejt emrat dhe numrat e lidhura me çdo Kontaktoni
Të gjitha Kontaktet ngarkuar në tuaj web Paneli i drejtimit llogari

Pse keni nevojë për këtë funksion

Në botën e sotme, ju duhet të jeni tepër të kujdesshëm kur është fjala për të besuar që fëmijët tuaj janë të varur me apo cilin punonjësit tuaj janë duke u takuar me. ExactSpy-Track Contact Cell Phone Remotely ju vë përsëri në vendin e shoferit duke ju lejuar për të ekranit për çdo hyrje të dyshimta të kontaktit në pajisjen e përdoruesit.
Duke pasur qasje në librin e telefonit lejon ju e dini saktësisht se kush përdorues juaj i synuar është në kontakt me. A është i synuar juaj komunikimin me njerëzit që ata nuk duhet të jenë? A duket e njëjta numrat e telefonit nën një emër tjetër tani? ExactSpy ju lejon të shikoni të gjitha emrat dhe numrat, dhe ju do të keni këtë informacion në Kontakt veten vetëm në rast se ju ndonjëherë nevojë për të.
Ngjashëm me një libër në internet adresave, ExactSpy ju jep qasje të lehtë për njerëzit që duan të arrijnë. Të gjitha kontaktet tuaja (libri i adresave) janë të ruajtura këtu. Kliko Historia e kontaktit në këndin e majtë të panelit të kontrollit tuaj për të hyrë dhe të shikoni informacionin e kontakteve 'nga pajisje të synuar.

Pse do të gjeni këtë funksion i dobishëm?
Kjo ExactSpy software punon në mënyrë vjedhurazi, që do të thotë se përveç nëse personi duke përdorur telefonin tuaj e di se ju e keni instaluar software, ai ose ajo nuk do të jetë në gjendje për të zbuluar atë. Megjithatë, mbani në mend se ligjet e intimitetit mund të ndikojnë se si ju mund të përdorni këtë kërkesë, në mënyrë të sigurt që ju së pari të konsultoheni me një avokat në lidhje me ligjet vendore dhe federale.
ExactSpy ofron mundësi të shkëlqyeshme mbështetëse nëse ndonjë pyetje apo shqetësime të dalin gjatë kohës që jeni duke përdorur këtë kërkesë. The ExactSpy website has a user guide with instructions on how to use the tools and features in this phone tracker application. Faqja e internetit gjithashtu ka një seksion të detajuar Pyetjet më të Shpeshta. Ky aplikim celular monitorimi ka email, telefon dhe mbështetje të jetojnë chat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy