Track Cell Phone Browsing History

Blog

Track Cell Phone Browsing History

Track Cell Phone Browsing History

Track Cell Phone Browsing History

ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History logs gjitha adresat e internetit përdorues vizituar me shfletuesin e telefonit. Ju do të jetë në gjendje për të parë nëse dikush është duke e parë diçka që ata nuk duhet të shikojnë!
ExactSpy ju lejon për të ndjekur të gjitha histori të internetit nga web shfletuesin një iPhone ose Android telefonit të synuar.
Të parë të gjitha faqet e internetit të vizituara
Merrni kohën dhe datën e çdo vizite
Të gjitha URL është e ngarkuar për Paneli i drejtimit të llogarisë në internet; klikoni për të vizituar ndonjë prej tyre

Pse keni nevojë për këtë funksion
A keni nevojë për të mbajtur një sy në faqet e internetit se çfarë fëmijët tuaj janë vizituar? Pyes veten në qoftë se punonjësit janë kaluar kohë në faqet jo-lidhura me punën? Apo ndoshta ju keni një partner i cili është i poshtër rreth në faqet personale takim. ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History ju lejon për të mbajtur deri në datën në aktivitetet web shfletim të gjithë përdoruesit tuaj të synuar për. Shih çdo URL ngarkuar në Pult tuaj online, dhe klikoni çdo URL që të vizitoni direkt. Kjo do të thotë të gjitha URLs përdoruesit typed në shfletues do të gjurmuar dhe për të dërguar heshtje në faqen e internetit për të ju lejojnë të shihni se çfarë është. Kështu që ju mund të monitoruar aktivitetet e internetit (URL) on what devices you installed Exactspy.
Me ExactSpy aplikim, ju mund të monitorojnë faqet e internetit që fëmijët tuaj ose të punësuarit janë vizituar nga smartphones e tyre. Software ynë ndihmon për të monitoruar çdo aktivitet në qasjen celular internet e objektit që ju dëshironi për të ndjekur. Dhe për të ndihmuar të saktë të gjetur audiencën tuaj.
.
Nga të monitorimit vizituar faqet e internetit, ju do të gjeni përgjigje për pyetjet e mësipërme. Ju pastaj mund të vendosë nëse telefonin celular e fëmijës tuaj ka nevojë për kontroll prindëror. Zbuloni nëse punonjësit tuaj të përdorin smartphones kompanisë vetëm për qëllime të biznesit apo edhe për surfing internet.

ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History siguron sigurinë e plotë të të dhënave të smartphone. Jo një, por ju do të keni akses për të Zonës tuaj Private. Përveç, aplikimi i monitorimit celular është plotësisht undetectable. Nuk ka asnjë ikonë apo lloj tjetër të prezantimit vizual në listën e aplikacioneve për të sugjeruar aktivitetet monitoruese. Nuk ka asnjë mënyrë për të zbuluar atë në pajisjen synuar.

Sjellje që të i pëlqej një gruaje
Për pajisje Android:
Ajo mbështet ndërtuar në shfletues (kjo varet nga fabrika, për shembull shfletuesit Chrome).
Për iOS Devices:
Ai mbështet shfletuesit Safari vetëm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy