The Best Cell Phone Spyware Free Download For Children

Blog

The Best Cell Phone Spyware Free Download For Children

The Best Cell Phone Spyware Free Download For Children

Cell Phone Spyware Free

Cell Phone Spyware Free

exactspy-Cell Phone Spyware Free është një ndjekja telefonin celular dhe monitorimi software për iPhone dhe Android smartphones dhe tableta. Pasi të instalohet në telefon të synuar ju do të jetë në gjendje të monitorojnë dhe të regjistrojnë të gjitha thirrjet e bëra dhe të marra, kohë reale GPS vendndodhjen e telefonit, pista dhe rekord mesazhet me tekst (SMS), të kenë qasje në të gjithë listën e kontakteve dhe fotot ruhen në telefon dhe shumë më tepër. exactspy application satisfies all needs for monitoring, ndjekja dhe mbështetjen e deri të dhënat për çdo smartphones.

One of the greatest social revolutions of the 21st century is taking place all around us but it’s almost completely unnoticed by anyone above the age of 18. Projektuar për të siguruar prindërve mjetet që duhet në mënyrë për të zgjeruar prindërore e tyre në botë celular, në të cilën fëmijët e sotme & adoleshencë janë të zhytur, exactspy-Cell Phone Spyware Free is a powerful mobile phone application that gives you almost complete control over your child’s devices. It enables you:

To locate your child instantaneously

To protect your child from cyber predators

To prevent bullying

To provide Parental Supervision

To encourage responsible mobile usage

Pasi shkarkohet & installed on your child’s phone you will be able to monitor as much of your child’s cellular activities as you feel you need to:

Monitor all emails, SMS porosi, telefononi shkrimet

Pinpoint your child’s location via GPS & cell phone network data

Turn the phone on remotely in order to listen to the surroundings

Listen to live calls in progress.

Listen to live calls in progress.

exactspy-Cell Phone Spyware Free is the most powerful mobile phone tracking and spying software that lets you monitor almost Android mobile or iPhone/iPad. its exact GPS location instantly which can be viewed by logging in to your account from any cell phone / computer / ipad in the world within minutes and It starts uploading the tracked cell phone’s usage information. It is very easy to install on the cell phone you want to spy. This application is completely hidden and undetectable.

Cell Phone Spyware Free

Cell Phone Spyware Free

Çfarë ju vetëm duhet të bëni është që të:
1. Shko në faqen e internetit exactspy dhe blerjen e software.
2. Shkarko aplikacionin në telefon që ju dëshironi për të monitoruar.
3. Shiko të të dhënave të telefonit nga çdo pajisje që ka lidhje interneti.

Me exactspy-Cell Phone Spyware Free ju do të jetë në gjendje të:
• thirrjet Monitor
• mesazhet me tekst Track
• Lexo email
• Track GPS Vendndodhja
• Monitor Internet Përdorimi
• Qasja Kalendari dhe Address Book
• Lexo Mesazhet e çastit
• Record Rrethinat
• Apps Kontrollit dhe Programet
• View Multimedia Files
• Të ketë Remote Control i Phone dhe më shumë ...

Ju Mund Shkarko: The Best Cell Phone Spyware Free Download For Children

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy