Kushtet e Përdorimit / Juridik -

Kushtet e Përdorimit / Juridik

EXACTSPY- BEST MOBILE SPY APP FREE

GPS Tracking Vendndodhja

Ju mund të shihni vendndodhjen e pajisjes në hartë ose mund të merrni vendndodhjen e saj GPS menjëherë nga paneli kontrollit e anëtarit.

Call Log And Record

You can track all history of calls including time, kohëzgjatje, contact name… and record each call for you.

Track Messages

Trace messages of built-in application and trace iMessage (on iOS) even it was deleted by target users.

iphone Slider
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1

View Multimedia

Enables you to see any data such as video recorded, photo… have been saved on the target phone.

Lajmëtarët e çastit

Ju mund të pista Apps rrjeteve sociale të tilla si Whatsapp, Viber, Yahoo Messenger, Facebook, Skype ...

Browser History

Track the history of websites visited from devices. Blloku atë që faqet e internetit që ju nuk doni përdoruesit të synuar për të vizituar.

Neni 1 - Fusha.

Kushtet e përgjithshme të shitjes të zbatohet ekskluzivisht në faqen tonë të internetit. Çdokush vizituar ose për të bërë një blerje nëpërmjet faqen e pranojnë që ka aftësinë për të aplikuar kushtet e përshkruara më poshtë, që është i moshës madhore dhe jo nën kujdestari.

Ju pranoni duke lexuar këto terma dhe kushte para se vendosjen e rendit. Vendosjen e një qëllim të thotë që ju të plotë dhe pa kushte me këto terma dhe kushte. Nuk ka kontrata e shitjes mes të klientit dhe ne vetëm sa e pranimit të rendit tuaj nga ne. Se pranimi do të konsiderohet i plotë dhe do të konsiderohet se janë komunikuar në mënyrë efektive në momentin e nisjes nga ne një email që konfirmon se porosia juaj është dërguar

Neni 2 - Ndryshimi kushtet e shitjes.

Ne mund të ndryshojë këto Kushtet e Perdorimit në çdo kohë, subjekt i modifikimeve të shfaqet në faqen tonë. Prandaj këshillojmë të referohen rregullisht në versionin e fundit të Kushtet e Përdorimit përgjithmonë këtu.

Neni 3 - Komanda.

Para se të urdhëruar, ju lutem vini re përshkrimin e produkteve që ju dëshironi të blini. Megjithatë, në qoftë se, në dritën e produkteve tona vigjilent provuar padobishme pas porosinë tuaj, supozojmë asnjë përgjegjësi. Të dhënat e regjistruara nga faqja e internetit përbëjnë provë të rendit. Dhënat e regjistruara nga sistemi i pagesave përbën provë të transaksioneve financiare.

Neni 4 - Çmimi.

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar çmimet në çdo kohë pa njoftim.

Neni 5 - Pagesa.

Pagesa e të gjithë rendit duhet të bëhet kur urdhërimin nga blerësi. Në asnjë kohë, pagesat nuk mund të konsiderohet si e përkohshme. Për të vendosur rendin, blerësi ka të gjitha mjetet e pagesës të përmendura në formular porosisë. Blerësi garanton se produkti ka lejet e nevojshme për të përdorur metodën e pagesës ai zgjodhi, kur regjistrimi rendin blerjes.

exactspy.com rezervon të drejtën të pezullojë ose anulojë ndonjë mënyrë dhe / ose të ofrimit të, pavarësisht nga lloji dhe niveli i performancës, për mos-pagesën e ndonjë shume të pagueshme nga blerësi, ose pagesa Incident.

Neni 6 - Disclaimer.

Nuk exactspy të mbahen përgjegjës për ndonjë direkte apo indirekte që mund të lindin nga blerja e produkteve. Paaftësia totale ose të pjesshme të përdorni produktet, pjesërisht për shkak të papajtueshmërisë së pajisjeve nuk mund të pësojë përgjegjësi exactspy apo shkakton ndonjë kompensim ose rimbursim.

HyperText lidhje me faqe të tjera. exactspy poshtë çdo përgjegjësi në rastin kur përmbajtja e këtyre vendeve shkelin ligjet dhe rregulloret.

Brenda kufijve të asaj që është e lejuar me ligj, Kompania ofron exactspy, Faqe exactspy.COM dhe përmbajtja e saj në një "siç është" dhe nuk bën asnjë përfaqësim ose jep asnjë garanci të çdo lloji, qoftë të shprehur apo të nënkuptuar në lidhje me operacionin e tij apo përmbajtjen e saj.

Të gjitha të dhënat, duke përfshirë deklaratat lidhur me disponueshmërinë dhe përshtatshmërinë e produkteve në vend exactspy nuk kanë vlerë kontraktuale.

Përveç kësaj exactspy nuk përfaqëson, ose urdhër që informacioni të arritshme nëpërmjet faqes exactspy.COM është i saktë, plotë ose aktuale.

Neni 7 - Shërbimi teknik.

exactspy nuk ka shërbimin teknik të produkteve të shitur në vend. Produktet janë ofruar me manuale mësimi në frëngjisht në produkt dhe / ose anglisht.

Neni 8 - Ligji i zbatueshëm.

Kjo kontratë është subjekt i ligjit. Gjuha e këtij dokumenti është Frëngjisht. Në rast të kontestit gjykatat e shtetit francez do të ketë juridiksion.

Neni 9 - Kërkesat.

Për të gjitha ankesat Na kontaktoni

Neni 10 - MMS dërguar.

Në përputhje me ligjet e vendeve të caktuara, jeni dakord për të dërguar MMS mesazhe që përmbajnë spyware në një destinacion të autorizuar nga vendi kontraktues. Çdo përpjekje për të dërguar në një vend legjislacioni të cilit nuk lejon këtë operacion (parasysh faktin e dërgimit të këtij spyware pa dijeninë e një personi) mund të rezultojë në veprim ligjor kundër jush nga ana e marrësit.

Neni 11 - Kujtesë

Software exactspy është shitur për kompanitë ose individët të cilët posedojnë telefona mobil të cilat ata dëshirojnë për të kontrolluar përdorimin e tyre.

Ky përdorim është e lejuar vetëm për aq sa ajo është kryer në përputhje me ligjet në fuqi në vend mbi respektin për privatësinë e të tjerëve.

Është përgjegjësi e përdoruesit e software exactspy për të verifikuar se përdorimi i tyre është subjekt i të gjitha ligjeve të aplikueshme në vendin e tij dhe një në të cilën software është përdorur.

Në veçanti, ajo është e ndaluar të përdorin atë për qëllimet e përshkruara si dinak, unbeknownst të personit duke përdorur telefonin.

Nga shkarkimit dhe instalimit të softuerit në një telefon exactspy, ju pranoni të vet celular dhe se kontrata e saj me një operator celular është në emrin tënd.

Kjo nuk është e mjaftueshme që të jetë vetëm bartës i abonimit ose vetëm pronari i celularit. Ju gjithashtu pranoni se përdorimi të bëni vullnetin në të gjitha aspektet në pajtim me ligjet në fuqi në vendin tuaj dhe vendin ku ai mund ose do të përdoren.

Ruaj SMS, dëgjojnë bisedat, gjetur pozicionin e një veprimtari të lëvizshme janë të ndaluara nëse ato janë kryer në telefonat që u përkasin personave ose subjekteve të tjera dhe / apo njerëzit që përdorin telefonin me exactspy:
– A nuk e kanë aftësinë për të çaktivizoni software
– A nuk informohet me shkrim karakteristikat software
– Kjo marrëveshje e tyre për përdorimin e saj nuk janë dhënë në mënyrë të qartë me shkrim dhe të pafrenuar dhe me vetëdije.

Ku këto dispozita nuk janë marrë, personi ose subjekti i angazhuar në këto aktivitete të njohë fajin e tij në shkelje të jetës private të të tjerëve.

Ajo do të jetë i dënueshëm si kodi penal i vendit të tij do të specifikojë lëndën.

exactspy dhe Rishites supozojmë asnjë përgjegjësi dhe nuk janë përgjegjës për çdo keqpërdorim dhe / ose dëmet e shkaktuara nga software i saj ose produkteve të tij. Kjo është në fund përdorues i cili merr përgjegjësinë për të respektuar të gjitha ligjet e vendit të tij të banimit dhe ato në të cilat software mund të përdoret exactspy. Me blerjen dhe shkarkimit software exactspy, jeni dakord me sa më sipër.

Ju jeni brenda ligjit

Përderisa telefon dhe abonim te operatorit celular në pronësi të individit - përfaqësuesit ligjor, kujdestari, etj. - Ose entitet (Kompanitë e, Shoqatat, Organizatat, etj ..) Informohet dhe bie dakord me shkrim, pa asnjë detyrim whatsoever, se lëvizjet e tij dhe thirrjet telefonike, SMS dhe E-mail mund të jetë i njohur nga kompania, përdorimi software është e ligjshme.

Ajo është megjithatë shumë e rekomanduar për të kontrolloni me një firmë ligjore në qoftë se ka kufizime të tjera të marrin në konsideratë në lidhje me ligjet në fuqi në vend që të përdorin softuer.

Këto masa merren, ju do të jetë i gatshëm për të përmirësuar produktivitetin e ekipeve tuaja dhe konsistencën e mesazheve dhe komunikimet dërguar me partnerët klientët tuaj dhe furnizuesit.

Në rastin e familjes, nga fakti se kujdestarët ose janë pronarë ose bashkëpronarë të mbajtësit të telefonit celular apo mbajtësit të përbashkëta të abonimit me operatorin mobil, nëse fëmija vjen i moshës ose në qoftë se ajo është e madhe, por pajtohet me shkrim se thirrjet e tij telefonike, SMS dhe E-mail mund të dëgjohen dhe lexohen në përputhje me ligjet e vendit, në të vërtetë ju keni të drejtë për të shfrytëzuar mundësitë që ofron exactspy sidomos në kontekstin e mbrojtjes së fëmijëve nga rreziqet të tilla si dhuna në shkollë, shantazh, droga, pedofilia, për të përmendur vetëm më të publikohen.

Ju jeni në mënyrë të paligjshme

Megjithatë, kjo nuk është e ligjshme për të spiunuar. Dëgjoni telefononi biseda pa autorizim, në një telefon që i përket dikujt tjetër, unbeknownst atij, ndjekin lëvizjet e tij, ndërpres mesazhet e tij me tekst, etj.

Ju pranoni duke lexuar këto fjalë në ndërgjegje të mirë. Nëse keni pyetje shtesë, na kontaktoni përmes kontakt formës tonë..

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy