Spy On Kik Messages

Blog

Spy On Kik Messages

ExactSpy-Spy On Kik Messages

Spy On Kik Messages

Nëse ju doni të spiunuar mesazhet Kik dhe objektivi juaj është një Android apo iPhone, pastaj të marrë një vështrim në atë që ju mund të bëni me ExactSpy-Spy On Kik Messages:
Shiko Kik bisedon bashku me kohët mesazh dhe datat
Shiko fotot e profilit dhe emrat e të gjithë ata që bisedon me to
Shiko fotot, video klipe dhe dëgjuar porositë audio
Use any internet connected device to access captured information uploaded automatically to your online ExactSpy dashboard
Shënim: Ju duhet “Root” telefon android qelizë për të ndjekur mesazhet Kik.

Pse keni nevojë për të ExactSpy-Spy On Kik Messages.
Është shqetësuese në lidhje me aktivitetet e pakontrolluar që gëzon të mediave sociale të fëmijës suaj ju plaçkitjen e gjumit? A jeni steaming i çmendur mbi punonjësit tuaj biseduar larg në kohë kompanisë?
Ngacmimi apo komunikimet sekrete me konkurrentët mund të jenë duke u zhvilluar jo vetëm me telefon ose mesazh me tekst, por përmes Kik si dhe. Ju duhet të jeni plotësisht të vetëdijshëm se çfarë po ndodh me fëmijët tuaj të mitur dhe të punësuarve në mënyrë për të parandaluar ndonjë dëm i panevojshëm që vijnë për ta apo për biznesin tuaj. Kjo është pikërisht arsyeja pse ju duhet të investojë në ExactSpy që monitoron të gjithë korrespondencën Kik në një pajisje të lëvizshme.
A ju dyshoni se partneri juaj është duke përdorur Kik për të diskrete të komunikuar me të dashurin e tyre të fshehtë? ExactSpy ju lejon të spiunuar mesazhet e tyre Kik dhe të shohim emrat dhe fotografitë e të gjithë ata bisedojnë me. Ju shpejt dhe me saktësi mund të dallojë mesazhet e pafajshëm nga kërcënimet e mundshme kështu që ju nuk do të jetë e fundit për të dini në lidhje me nëse ju jeni duke u gënjyer. Dhe ndryshe nga produktet konkurruese, ExactSpy ju lejon të shikoni stickers dhe emoticons, dhe alarme ju sa herë që ata ndajnë kontakte ose të dhëna për vendndodhjen me një person tjetër - të dhënat që do t'ju ndihmojnë të merrni përgjigje që ju po kërkoni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy