Spy Mobile Video

Blog

Spy Mobile Video

ExactSpy-Spy Mobile Video

Spy Mobile Video

Nëse Target juaj është një iPhone, Android dhe ju doni të shihni se çfarë videos ata kanë në telefonin e tyre dhe atë që ata e bëjnë videos pastaj ExactSpy-Spy Mobile Video dhe tipar të saj Video kapjen është për ju.
Shihni krejt videoklipe ata marrin në telefonin e tyre
Shihni krejt videoklipe tashmë në telefonin e tyre
Access all their videos online from the comfort of your ExactSpy online account
Mbështet CGM, SVG, EDC, EPS, PDF, SWF, WMF, XPS, EMF, EMF , EMZ, MP4, WMV, ASF, 3GP, 3G2, M4v, File formats AVI
30MB kufi file size për video i shpejtë fotografi ngarkimi

Pse ju duhet për të spiunuar Video të Tyre
Gjithkush merr videot në smartphone e tyre ose tabletë. ExactSpy-Spy Mobile Video capturing feature gives you direct access to these videos anytime you want directly from your ExactSpy online account. ExactSpy gjithashtu kap video në telefonin e tyre të dy para dhe pas ExactSpy ishte instaluar në sajë të funksion historik të mediave. Tani ju kurrë nuk duhet të humbasë asnjë video vitale në telefonin sajë të tyre në ExactSpy.
Pse do të ju të gjeni të dobishme?
Nëse ju jeni një prind, kjo është detyra juaj për të zvogëluar kërcënimin e kërcënimeve kibernetike fëmijët tuaj mund të hasin. Çfarë nëse ata janë duke bërë video të papërshtatshme dhe të ndajnë me miqtë e tyre? A e dini se ata mund të përdoren kiber-bullies? Nëse ju jeni pronari i biznesit, ju patjetër nuk duan punonjësit tuaj për të filmit takime konfidenciale prapa shpinës tuaj. ExactSpy do të ju lejojnë të mbajnë gjurmët e çdo video e ruajtur në pajisjen synuar, ju bërë të mundur për të identifikuar çdo situatë të padëshiruar dhe të vënë një ndalesë për atë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy