Përdorimi Record Apps

Blog

Përdorimi Record Apps

Historia View Apps përdorimit

Record Apps usage

 

Nëse pajisjet tuaj të synuar është një iPhone, Android dhe ju doni të shihni aktivitetin çfarë software dhe e di saktësisht se çfarë ata të instaluar, kur, and when they remove it then Exactspy and its ability to spy on their phone software activity is exactly what you need.
Shiko një listë të plotë të gjithë software të instaluar
Shih date software u instalua
Shih emrin e softuerit të instaluar
Shih version software numrin
Shiko madhësinë e file software
Shih ikonën software
Shih nëse software ka nisur
Shih nëse software është mbyllur
Shih nëse software është uninstalled
Pse ju duhet për të spiunuar Telefon Software aktivitetin e tyre
Ka mijëra e paketave software për telefonat në treg këto ditë. Disa janë të dobishme dhe të tjerët nuk janë të. If you are concerned about someone in your life spending too much time on their phone inappropriately then using Exactspy phone software activity spying feature you can get full access to a complete overview of how they are using their phone. Ju mund të shihni pikërisht atë që ata kanë instaluar dhe drejtimin dhe kur. You can even use Exactspy phone software activity spying feature to diagnose their phone if it is beginning to run slow. Thjesht hidhini një sy në aplikimet drejtimin dhe kur ata janë instaluar. Only Exactspy gives you this level of detail so if you want to know exactly what software they have on their phone and how they are using it then allow Exactspy and its phone software activity spying feature to provide the answers for you.
Sjellje që të i pëlqej një gruaje
Për pajisje të Android:
Deri tani ne përkohësisht ndaluar tipar i historisë së shfrytëzimit aplikimi për pajisje Android, sepse ajo kullon shumë bateri për pajisje të synuara. Në vend të kësaj, ne vetëm të shfaq listën e aplikacioneve të instaluara në atë pajisje dhe ne kemi aftësinë për të bllokuar atë që aplikacionet që ju dëshironi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy