Turne të shpejtë

Turne të shpejtë

Tour shpejta

How ExactSpy Phone Spy App Works?

Mbajtja e një sy në dikush duket të jetë një punë shumë kujdes e vështirë, nuk e bën këtë? Në qoftë se ju të kërkuar për të monitoruar dikë, ju me siguri do të bëjë një nga gjërat e mëposhtme:

Mburrem në pajisje të shtrenjta të mbikqyrjes
Të punësojë një hetues kushtueshme privat
Ndiqni rreth tyre
Kalojnë nëpër sende të tyre
Të marrë në pyetje shokët e tyre
But you know these methods would cost too much and take too long with no guarantee of results…

Ose ju mund vetëm të kap telefonin e tyre celular dhe të kalojnë nëpër atë që ju e dini se telefoni i tyre është vendi më i mundshëm për të gjeni të gjitha informatat që ju duhet.

Por ju e dini se është praktikisht e pamundur për të bërë.

Mirë, jo më. With ExactSpy, më i fuqishëm spiun celular software, ju mund të monitoruar telefonin e tyre nga distanca dhe të padukshme, brenda minutave dhe në koston e një filxhan kafe në ditë!

A është magji? Mos, kjo është vetëm teknologji të vërtetë e mirë dhe këtu është se si funksionon:

1. Si të Get Started

The first thing you need to do is make sure that ExactSpy works on the phone you want to monitor. ExactSpy works on all versions of Android, iOS and on all networks. You can go to our Compatible Phones page to have a look at a list of all phones that ExactSpy works on.

Once you know that the phone you want to monitor is compatible with ExactSpy, ju thjesht mund të përfunduar procesin e blerjes. Find out how by checking out the How to Buy ExactSpy page.

After buying a ExactSpy subscription, ju do të duhet të instaloni atë në telefon ju dëshironi për të monitoruar. You can find out about the simple installation process by going to the How to Install ExactSpy page.

2. Si punon kjo

After installing ExactSpy, gjithë të dhënat telefoni është ngarkuar mbi serverat tanë. Ajo merr rreth 30 minuta per here te pare. Pas kësaj, çdo i ri për freskimin e të dhënave është ngarkuar në kohë reale.

Gjithë parametrat dhe preferencat tuaja, along with the target phone’s data is saved on the ExactSpy Server. Ajo mbledh të gjitha të dhënat nga telefoni synuar dhe Ngarkimet atë sa më shpejt çdo aktivitet i ri telefon zhvillohet.

Të gjitha të dhënat e monitorimit, me shkrimet dhe detajet, mund të arrihen çdo kohë prerjet e mia në zonën anëtar.

3. Si të Kontrollit

Ju mund të dërgoni e komandave zonën anëtar për të kontrolluar telefonin synuar, të tilla si backup dhe fshij datën telefonit, Aplikimi pauzë.
All your desired settings and preferences are then recorded into ExactSpy Servers order to perform in accodance with your given command.

Të Serverat ri-drejtuar komandat tuaja për të synuar telefon për ekzekutim.

4. Tour shpejta

ExactSpy does it better than the rest! You can even send a command from ExactSpy to the target phone and operate the phone remotely

Login to ExactSpy:

Login to ExactSpy to access all the monitored data. Fusni emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin dhe kliko tek "shenjë në 'për të vazhduar.

Paneli i drejtimit:

Pult zbulon tabs për Call Identifikohu, SMS Identifikohu, Emails, Geo Vendndodhja etj. rreshtuar në anën e majtë të ekranit. Çdo tab përmban të dhëna të monitoruara e ngarkuara nga telefoni lidhet me funksion përkatës.

Call Kyçu:

Duke klikuar mbi Call Identifikohu, ju do të jetë në gjendje për të parë të gjitha të dhënat e thirrjes, me emrin e kontaktit, numri dhe detaje të tjera.

SMS Identifikohu:

Duke klikuar mbi "SMS Log ', ju mund të shihni të gjitha të dhënat e tekstit kundër dërguesit dhe emrin e pranuesit, së bashku me datë / kohë.

Email Log:

Ju mund të shikoni të gjitha mesazhe email me temë, Adresa e e-mail, data / koha dhe madhësia dhe gjithashtu të shohim nëse ka ndonjë shtojcë së bashku me një e-mail.

Contacts:

Lista e kontakteve zbulon të gjitha kontaktet e ruajtura në telefon të synuar me emrin, Numri, Adresa e e-mail(është) dhe numrat shtesë, nëse ka

Bookmarks:

Çdo website bookmarked apo faqen në shfletuesin e telefonit tuaj të synuar mund të shihet me të dhënat që vizitojnë.

Historia Browsing:

Ju mund të hyni të gjithë historinë e shfletimit në internet me URL vizituar me datën dhe numrin e vizitave të përmendura kundër çdo hyrje.

Recorded Calls:

Ky seksion përmban të gjitha thirrjet e regjistruara me detaje për çdo thirrje të bërë apo të marrë në telefon të monitoruara.

Appointments:

Ju mund të shikoni të gjitha emërimet dhe detajet e bëra nga objektivin tuaj në këtë seksion.

Photos:

Ju mund të shikoni të gjitha fotot e ruajtura në telefon të synuar në formën e thumbnails. Sapo ju klikoni në imazhin tuaj të zgjedhur, ajo do të hapë si një foto me madhësi të plotë.

Video:

Këtu, ju mund të shikoni të gjitha dosjet video ngarkuara nga telefoni monitoruar.

Music:

Të gjitha muzikë fotografi të ruajtura në telefonin tuaj të synuar janë të ngarkuar këtu.

Geo Vendndodhja:

Aktual Geo Vendndodhja e telefonit tuaj të synuar mund të shihet në vijim të historisë e vendndodhjen e tyre GPS.

Geo Tracking:

Ju mund të shikoni të gjithë historinë e vendndodhjes, duke përfshirë adresën dhe detaje të tjera të objektivit tuaj. Të gjitha vendet e vizituara janë theksoi në një hartë web.

iMessage Chat:

Këtu ju mund të shikoni të gjitha bisedat chat e ndodhur në iPhone Chat iMessage

Triggers Contacts:

Këtu, ju shtoni të gjitha kontaktet tuaja të shkaktojë dhe aktiv / deactive kontaktin, në varësi të kërkesës tuaj.

SMS këmbëz Dhe Emails shkakton:

Ju mund të shtoni fjalë të shkaktojë për SMS, email dhe adresat e-mail këtu dhe aktiv / çaktivizuar ato, në varësi të kërkesës tuaj.

Remote Control:

Ju mund të jepni komanda të ndryshme të telefonit të synuar nga ky seksion. Në çdo rast, këto karakteristika nuk punojnë, ju mund të dërgoni një komandë SMS me pajisjen monitoruar për të kryer funksionet.

Account:

Llogaria mban të dhëna për profilin tuaj të përdoruesit. Ju mund të ndryshojë lehtë ndonjë informacion nga këtë pjesë duke klikuar në 'edit'.

Customer Support:

Në rast të ndonjë pyetje apo asistencë teknike, thjesht të paraqesë një biletë ose shkruani pyetjen tuaj në hapësirën e dhënë..

arrow

Easy Logger App

Choose your Package and Pay it

  • You should purchase a licence to get all features are available on ExactSpy at:

Blej tani

  • ExactSpy get all information for you. You can see online that information on our Secure Online Control Panel

arrow

Track Text Messages

Download app and Active account on device

After you have completed your payment, you will receive confirmation email and it contains the following information:

  • Link of user manual includes articles and videos.
  • Link to download ExactSpy app.
  • Username / password to active on device and login to online control panel.
  • Secret key.
  • Active on target device and choose hide app if you’d like to hide the phone tracker app from user view.

arrow

Track Phone Calls

Access and get information

Just login on the online control panel to pick the options you need to track the phone, log phone calls, track text messages, track location, track app usage,...

Mirë, you can get information from a cell phone. Enjoy!


Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy