How To Play Skedari Call Regjistrimi (MP4) exactspy ? -

How To Play Skedari Call Regjistrimi (MP4) exactspy ?

I / Për Window (Window XP, Pikëpamje, 7, 8...)

Duke përdorur GomPlayer

play file Call Recording

Shkarko GomPlayer: http://player.gomlab.com/eng/download/

Nëse keni ende për të luajtur mp4 fotografi, ju mund të instaloni shtesë K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack është një koleksion i filtrave DirectShow, Codecs Përgjithshëm • very / ACM, dhe mjetet. Codecs dhe DirectShow filtra janë të nevojshme për kodimin dhe deshifrim audio dhe video formateve. K-Lite Codec Pack është projektuar si një zgjidhje user-friendly për të luajtur të gjitha audio dhe film tuaj fotografi. Me codec Pack K-Lite ju duhet të jetë në gjendje të luajnë të gjitha popullore formatet audio dhe video dhe madje disa formate më pak të përbashkëta të.

Shkarko K-Lite Codec Pack: http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_basic.htm

II / Për Mac

Duke përdorur QuickTime Player

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy