Mobile Spy Android App Free Download

Blog

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

exactspy-Mobile Spy Android App Free Download është një mjet i plotë mbikqyrjes për smartphones. Është përdorimi kryesor është si një aplikim prindërore kontrollit për fëmijët e mitur. Ajo mund gjithashtu të përdoret për monitorimin e veprimtarisë së punonjësve, kthimin e të dhënave humbur ose për të gjetur një të humbur / vjedhur smartphone. Ju mund të remotely pista gjitha detajet në lidhje thirrje shkrimet, SMS logs, MMS logs, Vend GPS ose aktivitet browsing. Ajo është gjithashtu i përshtatshëm për aplikime të monitorimit si Facebook, Skype, Viber ose Whatsapp. Është e lehtë për të shkarkuar dhe për të marrë atë drejtimin. Kjo aplikacioneve mobile tracker punon në Android 2.3 dhe up. Ajo shkon në burimet e ulëta të energjisë dhe nuk ndikon në veprimtarinë e telefonit apo aplikacione tjera. Kjo nuk është një aplikim telefon spiun.

Android spy app free trial

Android spy app free trial

exactspy-Mobile Spy Android App Free Download: – MMS / SMS logs. Kjo kërkesë e mbikqyrjes celular ju jep qasje në të dy sms dërguar dhe marrë dhe MMS. – Shkrimet e thirrjes. Kjo app celular tracker do të gjurmojë dhe të regjistrojnë të gjithë bisedat dhe detajet e thirrjeve telefonike hyrëse ose dalëse. – Mjedis – GPS shkrimet. Të dhënat GPS gjithashtu do të dërgohet periodikisht në server. Ju do të jetë në gjendje për të parë pozicionin e pajisjes në një hartë, dhe gjithashtu koordinatat gjeografike të asaj pozitë. Ne gjithashtu të shpëtuar GPS lokacioni për shkrimet tjera si SMS apo thirrje log. – Browser logs. Kjo kërkesë survejimi telefon mban gjurmët e veprimtarisë së shfletuesit, si dhe. Ajo do t'ju tregojë datën e hyrjes dhe emrin kryesore domain. – Shkrimet SISTEMI. Ai monitoron mbyllje apo pushtet mbi shkrimet. Ai gjithashtu regjistron ndryshime bie ziles si vendosura heshtuar ose të përcaktuara të lëkund. -Facebook logs. Ajo do të monitorojë Facebook chat / mesazhe për të synuar telefonat që kanë rrënjë. -WhatsApp logs. Ajo do të ndjekur aktivitetin Whastapp për të synuar telefonat PA Root. – Shkrime Line. – Viber logs. Skype logs. -PICTURE logs. Kjo app celular tracker do të shpëtojë fotografitë marrë ose shkarkuar. -KONTAKTE reja logs. Aplikimi tracker celular do të hyni detajet e kontakteve të reja shtuar në Address Book. -KALENDARI logs. Shiko ngjarje të reja në kalendar. -Viber logs. Kërkon Root. -Skype logs. Kërkon Root.

Ju mund të shkarkoni: Mobile Spy Android App Free Download

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy