key logger

Blog

Logger Key

Logger Key

key logger

 

Exactspy keylogger feature will let you read everything on the mobile device you are monitoring.
Feature Key Logger:
Shihni krejt goditje e tastierës bëra në telefon të synuar.
Shiko shkrimet distanca nga Control Panel tuaj
Pse do të ju të gjeni të dobishme?
Që nga një përdorues mesatare smartphone përdor për 40 Apps, ju mund të humbur në disa informacione të rëndësishme të përbashkët në këto Apps. Njohja me të cilat Apps janë të instaluar në pajisje mund të mos jetë e mjaftueshme. Me Keylogger ju do të jetë në gjendje të mbledhë logins, frazat e kërkimit, mesazhe, dhe të dhënat e tjera që do të hedhë dritë mbi çfarë objektivi juaj është deri në.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy