A është e mundur për të spiunuar Text Messages Me exactspy ?

Blog

A është e mundur për të spiunuar Text Messages Me exactspy ?

A është e mundur për të spiunuar Text Messages Me exactspy ?

How to spy on text messages for free online

Si për të spiunuar mesazheve tekst për online falas

Ka aplikacione falas software në dispozicion për duke parë mesazhet e dikujt tekst dhe spiunuar mbi të. Megjithatë, këto aplikacione nuk janë të garantuara dhe të funksionoj në rregull vetëm për disa mesazhe. Nëse ju dëshironi për të spiunuar punonjës tuaj ose celular riu, atëherë ajo është e preferueshme për të marrë shërbime nga exactspy-A është e mundur për të spiunuar Mesazhet Tekst.

A është e mundur për të spiunuar Mesazhet Tekst

exactspy-A është e mundur për të spiunuar Mesazhet Tekst i jep objektit për të lexuar të gjitha mesazhet me tekst të një personi, në çdo vend të largët. Ju thjesht duhet të instaloni exactspy në pajisjen synuar dhe software do të fillojnë të punojnë menjëherë. Kjo është mënyra më e mirë për të spiunuar mbi këdo, pa i lënë ata të merrni edhe një aluzion në lidhje me të. exactspy-A është e mundur për të spiunuar Mesazhet Tekst nuk e bën punën celular me shpërfillje dhe punon në një mënyrë të fshehtë për të marrë të gjitha tekstet dërguar / pranuar së bashku me kohën dhe detajet e dërguesit / pranuesit.

Këto mesazhe me tekst janë të regjistruar në detaje të panelit të kontrollit të ofruara për ju nga exactspy-A është e mundur për të spiunuar Mesazhet Tekst dhe ju lehtë mund të shikoni atë në laptop, PC ose iPad. Ajo është një burim i besueshëm për të parë mesazhet me tekst dhe një herë ju keni paguar për abonim, ajo do të punojë deri në periudhën e përmendur. Ka plane të ndryshme të hartuara për përdorim profesional dhe personal. Ju mund të marrë tubimin dhe të procedojë sipas lehtësinë tuaj dhe nevojën.

Is It Possible To Spy On Text Messages

A është e mundur për të spiunuar Mesazhet Tekst

A është e mundur për të spiunuar Mesazhet Tekst – Pikat e exactspy
Një sasi e mirë e funksionimit të ofrohen me app Cellphone spiun
1. Monitor Global sistemit të pozicionimit Vendndodhja
exactspy mund të jetë ngritur për të gjetur vendndodhjen GPS navigacion të përqëndrohet tuaj përkatëse në telefonin celular. Get të dini se djali juaj është ku ai është menduar të jetë ose në qoftë se punonjësi juaj është me të vërtetë në një bllokim të trafikut.
2. Mesazhet Track sms
Ky telefon celular aplikim kontrolluar ju lejon të lexoni të gjitha mesazhet përmbajtje tekstuale dhe informacione multimedial mbuluar me njolla ose të marra me konsumatorin objektive telefonit. Këto janë paraqitur për të shpejtë në kërkim të edhe pse fshirjen.
3. Mbani një sy mbi thirrjet telefonike
exactspy ju lejon të shihni të gjitha thirrjet hyrëse / nga jashtë duke përdorur kohëzgjatjen dhe timestamp tyre. Edhe, kjo mbajtja e software portativ mund të jetë ngritur për thirrjet historisë qëllim ose nga shumëllojshmëri tuaj të paracaktuara. Ju nuk do të të dal disi!
– Spy Call
– Regjistrimi Call
4. Monitorimi Internet Përdore
Shiko të gjitha URL ndal në nga konsumatori në web shfletuesin e telefonit celular. Duke kërkuar nëpër historinë e tyre të shfletimit, shikoni se çfarë ata janë deri në linjë.
5. Trajtojë Reserve
Kontrolloni çdo të bëjë kontakt me hyrë në telefonin marrëveshje me rezervë dhe të mbajnë gjurmët e çdo funksion të vetëm nga orari i telefonit.
6. Lexoni email Shpejta
Përdoreni këtë karakteristikë të raportojnë pursuits nga Skype, iMessage dhe WhatsApp dhe Viber mesazheve shërbime profesionale aplikuar për telefonin e ardhshëm. Mbikëqyrë bisedimet Social Media dhe të mësojnë se si zakonisht dhe pikërisht ajo që të përqëndrohet në të konsumatorëve të telefonisë mobile është e dërgimin e mesazheve tekst për.
– Spy Whatsapp
– Spy Viber
– Spy Skype
– Spy Facebook
– Karburantit Spy
– Spy Kik
– Spy Line
– Spy WeChat
– Spy Hangouts
7. Ambient Ruajtja ose banojnë Sound
I kushtoj vëmendje dhe të raportojë rreth telefonit celular.
8. View Multi-media Files
Ky program portativ sigurisë software ju mundëson për të parë ndonjë video dhe fotot që janë të ruajtura në telefonin celular qëllimi. Çdo kohë fëmija ose personelit dhënat tuaja një video relevante ose ka një foto duke përdorur telefonin e tyre celular aparat fotografik dixhital, ai do të jetë i ngarkuar me shpejtësi në llogaritë exactspy.
9. Remote Control
Me telefonat celularë thjesht duke u shpesh humbur apo vjedhur, vjedhje informacioni po bëhet shumë i zakonshëm. Nga distanca fshirja e të dhënave të telefonit tuaj të synuar, ose mbyllje pajisjen, ju bëni të dhënat personale të sigurt nuk do të bien në duar të gabuara.
10. Vlerëso It
Është e mundur për të krijuar këtë kërkesë të përcjelljes Cellphone për të gjeneruar në studime të thella në përdorimin e telefonit objektive. Nëse keni nevojë për të kontrolluar dhe ndjekur shumë telefona celularë në të njëjtën kohë, të përdorni këtë funksion.
exactspy, ajo është me të vërtetë një app celular bërë për kompanitë dhe nënën e babait. Ai përfshin një mohim të madh: "exactspy është bërë për monitorimin e stafit tuaj, fëmijët ose folks të tjera me një telefon celular ose celular që ju thjesht personal ose kanë autorizimin e duhur për të monitoruar.
Sa për koston e app, kostot e listës funksion premium $15.99 një muaj për mirëmbajtjen e. Nëse bashkëshorti juaj ose punëmarrësi është cheating mbi ju apo kompaninë tuaj, kjo kosto është pa dyshim, një çmim i vogël për të paguar për të përcaktuar. Ajo çmim më të lirë aplikimi spiun, në kontrast me mSpy, Telefoni celular Spy, Steathgeine.

Ju mund të shkarkoni: A është e mundur për të spiunuar Text Messages Me exactspy ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy