Image Tracking Software Lirë

Blog

Image Tracking Software Lirë

Exactspy-Image Tracking Software Free

Image Tracking Software Free

Nëse pajisjet tuaj të synuar janë pajisje të Apple, Android dhe ju doni të shihni se çfarë imazhet që ata kanë në pajisjet e tyre dhe atë që ata e marrin imazhe atëherë vetëm Exactspy-Image Tracking Software Free ofron kapjen më i plotë imazh në dispozicion.
– Të parë të gjitha imazhet që ata marrin në pajisjet e tyre
– Të parë të gjitha imazhet tashmë në pajisjet e tyre
– Access all their images online from the comfort of your Exactspy online account
– Mbështet jpeg, GIF, PKM, EXIF, TIFF, RAW, PNG, PPM, PGM, PBM, PNM, ECW file formats skedar 100MB kufi madhësi për imazhin e shpejtë fotografi ngarkimi
Instantly see a preview of their photos inside your Exactspy online account before uploading the full file to your account to save both time and bandwidth

Pse keni nevojë për këtë funksion
A doni të bëni të sigurtë që fëmijët tuaj nuk janë duke përdorur kamerat e tyre smartphone për të marrë fotografi të pahijëshme? A doni të mbrojtur ata nga cyber-ngacmimi? A ju dyshoni se disa nga punonjësit tuaj janë duke marrë fotografitë që mund të jetë e përdorimit të konkurrentëve tuaj? Exactspy will help you ensure nothing inappropriate is going on.
Piktura flasin një mijë fjalë dhe tani ju kurrë nuk duhet të jetë në sajë të pagojë Exactspy-Image Tracking Software Free dhe imazhi i saj kapjen aftësinë. Exactspy intelligently captures both images taken on their phone after Exactspy-Image Tracking Software Free has been installed as well as any pictures taken before Exactspy ishte instaluar në sajë të funksion të saj historik të mediave. Nëse dikush në jetën tuaj është vazhdimisht duke bërë fotografi në telefonin e tyre ju duhet për të marrë një vështrim më të afërt në Exactspy.
Also Exactspy can let you see other multimedia data such as video, memorandume zë, shënime ...
Sjellje që të i pëlqej një gruaje
Fotot tuaja janë të ngjeshur dhe të ridimensionuar dërguar para në server për të reduktuar kohën e transferimit të të dhënave dhe për të shpëtuar bateri pajisjes suaj. Prandaj, cilësia e fotografive në log tuaj mund të jetë jo e njëjtë me origjinale fotot në pajisjen tuaj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy