Si të Uninstall exactspy Cell Phone Spy app?

Si të Uninstall exactspy Cell Phone Spy app?

 

Për pajisjeve Android:

Në mënyrë që të uninstall ExactSpy Cell Phone Spy Ndeshjet nga pajisje të synuar, ne kemi 2 raste:

1. Në rast se ju mund të mbani pajisjen synuar në dorën tuaj

– If you have ExactSpy Spy App versions 1.4(që nga ajo mbështet Përgjigje Auto për Android), ju duhet të çaktivizoni Device admin në seancën Settings / shumë / Sigurimit. Nëse keni version të vjetër ju mund të shkoni në hapin e ardhshëm.

– Shko tek Settings / Më Tepër / Sigurimit dhe trokitje e lehtë në Soccer Application dhe klikoni Shërbimin e Sistemit të uninstall.

2. Në rast se ju doni të çinstaloni ExactSpy Cell Phone Spy Ndeshjet distanca

– Identifikohuni me llogarinë tuaj Kontrolli Panelit http://my.exactspy.com

– Shko tek menuja Settings në krye të drejtë, dhe kliko uninstall MENU

– Ajo tregon formë fjalëkalimi, ju lutemi shkruani fjalëkalimin tuaj për të konfirmuar ju doni të uninstall nga distanca

– Klikoni butonin Uninstall distanca dhe kjo do të uninstall ExactSpy from the target device with some minutes(derisa të takohet herën tjetër të sinkronizuar)
[dottedline]

Për IOS pajisjeve:

Në mënyrë që të uninstall ExactSpy Cell Phone Spy Ndeshjet nga pajisje të synuar, ne kemi 2 raste:

1. Në rast se ju mund të mbani pajisjen synuar në dorën tuaj

– Hap 1: remove package ExactSpy : Aplikimi Launch Cydia. dhe të shkojnë në Menaxho->Paketë dhe për të gjetur ExactSpy . Disa herë ajo tregon si exactspy(IOS 7.1.x),exactspy (3GS/4/4S/5/5C/5S). Trokitni lehtë mbi dhe trokitni lehtë mbi modifi dhe pastaj takoni Hiq.

– Hap 2: Hiq Cydia Souce: Sesioni trokitje e lehtë në Cydia dhe trokitni lehtë mbi Source, gjeni exactspy.con burim(http:// repo.exactspy.com ).Fshij se burim

2. Në rast se ju doni të çinstaloni ExactSpy Cell Phone Spy Ndeshjet distanca

– Identifikohuni me llogarinë tuaj Kontrolli Panelit http://my.exactspy.com

– Shko tek menuja Settings në krye të drejtë, dhe kliko uninstall MENU

– Ajo tregon formë fjalëkalimi, ju lutemi shkruani fjalëkalimin tuaj për të konfirmuar ju doni të uninstall remotel

– Klikoni butonin Uninstall distanca dhe kjo do të uninstall ExactSpy Cell Phone Spy Ndeshjet from the target device with some minutes(derisa të takohet herën tjetër të sinkronizuar)

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy