Si për të spiunuar në një telefon celular e vajzës sime ?

Blog

Si për të spiunuar në një telefon celular e vajzës sime ?

Si për të spiunuar në një telefon celular e vajzës sime ?

How To Spy On A Cell Phone

Si për të spiunuar në një telefon celular

Si mund të spiunuar vajzën time Cell Phone?

Dikush ka shkruar për mua ditë të tjera duke i kërkuar se si ata mund të monitorojnë celular vajzës së tyre. Ajo ishte një adoleshent dhe prindi ishte i shqetësuar se ajo kishte qenë dërgimit dhe pranimit të mesazheve të papërshtatshme dhe fotot. Unë jam shpesh duke marrë email nga prindërit të shqetësuar rreth fëmijës së tyre ose teen-së online ose në telefon "" mirëqenies. Ndërsa shumë prej tyre nuk do të mbrojnë atë që është në thelb spiunuar mbi fëmijët e tyre, ne fund te ditës, si prindër ne kemi nevojë për të kontrolluar sjelljen e tyre dhe është e deri tek ne për të siguruar mirëqenien e tyre. Nëse kjo përfshin monitorimin e thirrjet e tyre telefonike apo mesazhet me tekst, në të vërtetë, çdo gjë që ata mund të marrin deri në internet përmes telefonave të tyre, atëherë kështu të jetë ajo.
Ka një numër të shërbimeve online që do t'ju lejojë të monitoruar fshehurazi një celular dhe ju jep qasje të largët në të gjitha llojet e të dhënave që telefoni mund të përmbajnë. Në këtë mënyrë ju mund të mbani tabs mbi çfarë lloj e-mail ata të dërgoni dhe të merrni në internet nëpërmjet telefonat e tyre. Ju mund të shihni të gjitha mesazhet me tekst dhe SMS transmetuar dhe marrë. Ju mund të shihni edhe fotot dhe fotot që janë duke u përbashkëta dhe historinë e internetit surfing.

Si për të spiunuar në një telefon celular – Përfitimet e Monitorimit Software Cell

Ndoshta një nga karakteristikat më të fuqishme se ky lloj i softuerit ka është aftësia për të dëgjuar në të telefonatave të jetuar - si ato ndodhin. Bukuria nga karakteristikat themelore të softuerit të tilla si monitorimi mesazh tekst është se edhe ju do të jetë në gjendje për të parë ata kur ata janë fshirë. Një përfitim tjetër i softuerit është se ai ngulit veten aq thellë dhe fshehurazi në telefon i zgjuar që është e pamundur për përdoruesit për të treguar se ajo është atje. Pra, nëse ju jeni një mom të shqetësuar apo baba, shqetësuar se vajza juaj po sillet në mënyrë të papërshtatshme, ose se ata janë duke marrë mesazhe të papërshtatshme, ndoshta nga një djalë të vjetër apo dikush që ju nuk i besoni - ky lloj i softuerit do t'ju lejojë të parë të vërtetën prapa se çfarë po ndodh edhe pa i alarmuar ata për faktin se ju keni qenë monitorimin e tyre. Nuk është edhe një tipar ndjekja ku ju mund të shihni ku telefoni (dhe kështu vajza juaj) është në çdo kohë që telefoni është i ndezur. Si dhe përfitimet e mësipërme software ju lejon të shihni të thirrur historinë, kohë në thirrje, i cili e quajti dhe që telefoni është përdorur për të thirrur. Nëse numrat përputhen emrat në listën e kontakteve të telefonit, ju do të jetë në gjendje për të parë këto emra.

How to spy on text messages

Si për të spiunuar mbi tekstin e mesazheve

Si për të spiunuar në një telefon celular – Instalimi Monitorimi Software për fëmijën tuaj për Cell Phone

Ka një kapur vogël, ndonëse. Ju duhet të jenë në gjendje për të shkarkuar software për telefonin në vendin e parë. Tani shumë prindër thjesht do të them fëmijën që ata po e bëjnë këtë dhe kjo nuk do të jetë një problem. Mirë, Ndoshta kjo do të, por kjo është prerogativë tuaj. Në raste të tjera dhe sidomos me adoleshencë të vjetër kjo mund të jetë një propozim komplikuar dhe ju mund të dëshironi të instaloni software fshehurazi.

Pasi të keni ndjekur këto udhëzime app i monitorimit do të jetë më i dukshëm kudo në telefon kështu që vajza juaj do të ketë asnjë ide që ju mund të mbani tabs mbi atë. Është e rëndësishme të theksohet se kur ju kërkohet për kyç licencës, ju do të keni marrë këtë paraprakisht kur ju regjistroheni dhe të paguani për software!

Kështu, ju keni paguar për software (Arka lidhjet e mia zbritje në këtë faqe!) dhe ju keni kyç tuaj licencës dhe ju keni instaluar app në telefon të synuar. Po tani?

Si për të spiunuar në një telefon celular – Duke përdorur spiunuar Cell Software për Monitor Thirrjet vajzës suaj

Nëse ju keni kryer të gjitha hapat e mësipërme, ju tani mund të hyni në zonën e sigurt private që prodhuesi ka dhënë për ju në internet, duke përdorur e-mail dhe fjalëkalimin e dhënë kur keni paguar për software. Ju do të keni qasje në të gjitha informatat që kalon përmes telefonit (edhe të gjitha ato që merr fshihet në çast!).
Ju tani kanë një zgjidhje për të si për të monitoruar celular vajza juaj dhe kjo do t'ju kushtojë rreth $15.99 për app. Si komente të panumërta tregojnë software - kjo është edhe vlerë të parave për paqen e mendjes ose nevojën për të marrë në fund të një çështje të besimit ose problem me vajzën tuaj. Megjithëse $50 duket një pjesë të madhe të pyesni në shikim të parë, ju do të gjeni se ky software është ndoshta në internet më të besuar dhe keni nevojë për të shmangur faqet scam që do të sigurojë softuer që ose nuk punon ose do t'ju kushtojë një krah dhe një këmbë në këste mujore.

Gjë në lidhje me këtë softuer të veçantë është se shërbimi ndaj klientit është i shkëlqyer, dhe metodat e pagesës janë të shumta dhe të ndryshme. Edhe, në qoftë se ju jeni të gjetur se software nuk është duke punuar saktësisht se si keni qenë duke pritur që ajo të, ju mund të merrni një rimbursim të plotë me absolutisht asnjë argumente. Kjo është markë më i besuar në internet dhe karakteristikat që ju të merrni për një çmim të tillë të vogël janë të pabesueshme. Kjo është fjalë për fjalë si të paturit e një detektiv pune për ju gjatë tërë kohës. Paramendoni se sa paratë që do të përfundojë ju kushton! Zbuloni të vërtetën sot dhe të vënë mendjen tuaj në pushim, te pakten.

Ju mund të shkarkoni: Si për të spiunuar në një telefon celular e vajzës sime ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy