Si për të çrrënjosur Device Mobile To spiun Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Linjë, BBM On Android

Si për të çrrënjosur Device Mobile To spiun Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Linjë, BBM On Android

I / Për të spiunuar Whatsapp, Viber, Facebook, Skype

 

Kërkesë:
Pajisja ROOT për telefonat Android.
Ju duhet Grant Superpërdoruesi akses për exactspy, when installing exactspy (Shërbimi i Sistemit) më Phone Target.
Si për të çrrënjosur Device Mobile To spiun Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Linjë, BBM On Android with exactspy
More info How to Install exactspy on Android Phones

II / Si të di telefonin tim ka qenë ROOT ose jo?

Kjo është një pyetje e zakonshme që dëgjojmë nga prindërit dhe punëdhënësit të cilët duan të shtuar funksionalitetin me software tonë për Android tyre. Shpesh, nuk ka asnjë tregues i qartë se një pajisje Android ka qasje rrënjë. Nuk ka dritat e keq, pa etiketa kudo, asgjë për të na tregoni nëse ose jo një Android ka qasje rrënjë.

root_checker_for_android

Në rrethana të drejtë, një telefon Android mund të rrënjosur në lidhje 15 minuta. Nëse ju jepni një telefon Android për një fëmijë ose punonjës të përdorur, ata mund të çrrënjosur pajisjen për të drejtuar ndonjë program të dashuroj. Ndoshta telefon është lënë pambikëqyrur për disa kohë dhe ju thjesht nuk e di nëse dikush rrënjosur pajisjen pa e ditur juaj.
Ju nuk mund të di se si për të të treguar nëse një telefon Android është rrënjosur ende. Në këtë artikull, ne do të ju tregojnë se si për të kontrolluar nëse janë apo jo pajisja juaj Android ka qasje rrënjë.

root_access

root-access-1

III / Pra,, bën Android ime kenë qasje rrënjë?

1/ Kontrolloni aplikacionet

super_su_on_android

 

Në proçesin e rooting e Android, një aplikim i quajtur "Superpërdoruesi" ose "SU" është shpesh (por jo gjithmonë) instaluar. Ky është program që do të përcaktojë nëse disa "Superpërdoruesi" komandat janë të lejuar për t'u përdorur. Nëse ju shikoni një program Superpërdoruesi instaluar, atëherë ajo është më e mundshme të rrënjosura.

Si për të çrrënjosur Device Mobile To spiun Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Linjë, BBM On Android

2/ Duke përdorur app kontrolluar rrënjë në Google Luaj

 

në qoftë se ju jeni ende të pasigurt, ju do të dëshironi të përdorni një app për të verifikuar nëse telefoni ka qasje rrënjë. Root Checker Basic është një app falas nga Luaj Store ose app treg që do të ju tregojnë nëse janë apo jo në telefon, ka qasje rrënjë.

IV / Ju dëshironi pajisje ROOT për të spiunuar Whatsapp, Viber, Facebook, Skype

Ju mund të gjeni më shumë informacion në pajisjen ROOT në XDA Forumit
http://www.xda-developers.com/root/

ose forum android stackexchange

http://android.stackexchange.com/how-do-i-root-my-android-device

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy