How To Free Mobile Spy Call Software Download ?

Blog

How To Free Mobile Spy Call Software Download ?

How To Free Mobile Spy Call Software Download ?

Spy call recorder

Spy call recorder

exactspy-Free Mobile Spy Call Software Download is an automatic speech recording program designed for the Android and IOS platform*. exactspy detects all incoming/outgoing calls and mechanically prompts you to save lots of the speech or not. Spy decision offers one bit recording, and needs no sound recorder program launching from the menu, no long keypress, no supernumerary effort. exactspy-Free Mobile Spy Call Software Download is that the most engineering science application of its kind!

Hear what’s happening around the device. Make a hidden call to the target phone to listening the phones’ surroundings, like a bugging device (conversations in the room, etj). Real Time ambient listening is available on exactspy-Free Mobile Spy Call Software Download only.

Free Mobile Spy Call Software Download

Free Mobile Spy Call Software Download

Record phone conversation as hidden sound file. Choose phone numbers to be recorded automatically. exactspy-Free Mobile Spy Call Software Download send recorded calls to the web account to be listened to later.

Remotely enable the target device’s microphone, record the surroundings of it and then upload it to your web account. Instead of listening to it live, you can listen recorded files anytime you want.

Çfarë ju vetëm duhet të bëni është që të:
1. Shko në faqen e internetit exactspy dhe blerjen e software.
2. Shkarko aplikacionin në telefon që ju dëshironi për të monitoruar.
3. Shiko të të dhënave të telefonit nga çdo pajisje që ka lidhje interneti.

Me exactspy-Free Mobile Spy Call Software Download ju do të jetë në gjendje të:
• thirrjet Monitor
• mesazhet me tekst Track
• Lexo email
• Track GPS Vendndodhja
• Monitor Internet Përdorimi
• Qasja Kalendari dhe Address Book
• Lexo Mesazhet e çastit
• Record Rrethinat
• Apps Kontrollit dhe Programet
• View Multimedia Files
• Të ketë Remote Control i Phone dhe më shumë ...

Ju mund të shkarkoni: How To Free Mobile Spy Call Software Download ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy