How Can I Spy Facebook Messages Free On Cell Phone ?

Blog

How Can I Spy Facebook Messages Free On Cell Phone ?

How Can I Spy Facebook Messages Free On Cell Phone ?

Spy Facebook Messages Free

Spy Facebook Messages Free

exactspy-Spy Facebook Messages Free ju lejon të shikoni të gjitha Facebook chat bisedat e që ndodhin nëpërmjet telefonit të synuar. Me exactspy-Spy Facebook Messages Free ju mund të:

Shiko të gjithë Facebook chat bisedat.
Find out the names of people they have been chatting with.
Merrni kohën dhe datën e pullave të dinë se kur secili chat u zhvillua.
Merrni qasje në çdo foto, videos or audio files sent through Facebook chat and saved on the target phone.
All Facebook chat conversations are uploaded to your online exactspy control panel which you can access from anywhere with an internet connection.
Pse keni nevojë për këtë funksion

A jeni i shqetësuar në lidhje me rritjen e aktiviteteve të mediave sociale të fëmijëve tuaj? A keni frikë se fuqinë punëtore juaj është e shpenzimeve të gjithë kohën e saj përtaci larg në Facebook? A doni të gjetur se çfarë ata bisedojnë rreth dhe të cilët ata janë të biseduar me? Ju mund të merrni të gjithë këtë informacion nga thjesht instalimi exactspy-Spy Facebook Messages Free në telefonin e tyre. Pasi të instalohet, app do të raportojë të gjitha bisedat në aktivitetet Facebook për ju. Just log in to your online exactspy control panel and you can access all the Facebook chat details you need

Facebook chat spy free software

Facebook chat spy free software

Çfarë ju vetëm duhet të bëni është që të:
1. Go to exactspy 's web-faqen dhe blerjen e software.
2. Shkarko aplikacionin në telefon që ju dëshironi për të monitoruar.
3. Shiko të të dhënave të telefonit nga çdo pajisje që ka lidhje interneti.

Me exactspy-Spy Facebook Messages Free ju do të jetë në gjendje të:
• thirrjet Monitor
• mesazhet me tekst Track
• Lexo email
• Track GPS Vendndodhja
• Monitor Internet Përdorimi
• Qasja Kalendari dhe Address Book
• Lexo Mesazhet e çastit
• Record Rrethinat
• Apps Kontrollit dhe Programet
• View Multimedia Files
• Të ketë Remote Control i Phone dhe më shumë ...

Ju mund të shkarkoni: How Can I Spy Facebook Messages Free On Cell Phone ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy