Hangouts Sms Pa Spy Shkarko

Blog

Hangouts Sms Pa Spy Shkarko

ExactSpy-Hangouts Sms Free Spy Download

Track Line Messages

Nëse ju doni të spiunuar mesazhet hangouts dhe objektivi juaj është një iPhone Android apo, pastaj të marrë një vështrim në atë që ju mund të bëni me ExactSpy-Hangouts Sms Free Spy Download:
Shiko Hangouts bisedon bashku me kohët mesazh dhe datat
Shiko fotot e profilit dhe emrat e të gjithë ata që bisedon me to
Shiko fotot, video klipe dhe dëgjuar porositë audio
Use any internet connected device to access captured information uploaded automatically to your online ExactSpy dashboard
Shënim: Ju duhet “Root” telefon android qelizë për të ndjekur mesazhet hangouts.

Pse keni nevojë për të ExactSpy-Hangouts Sms Free Spy Download .
Është shqetësuese në lidhje me aktivitetet e pakontrolluar që gëzon të mediave sociale të fëmijës suaj ju plaçkitjen e gjumit? A jeni steaming i çmendur mbi punonjësit tuaj biseduar larg në kohë kompanisë?
Ngacmimi apo komunikimet sekrete me konkurrentët mund të jenë duke u zhvilluar jo vetëm me telefon ose mesazh me tekst, por nëpërmjet Hangouts gjithashtu. Ju duhet të jeni plotësisht të vetëdijshëm se çfarë po ndodh me fëmijët tuaj të mitur dhe të punësuarve në mënyrë për të parandaluar ndonjë dëm i panevojshëm që vijnë për ta apo për biznesin tuaj. Kjo është pikërisht arsyeja pse ju duhet të investojë në ExactSpy që monitoron të gjithë korrespondencën hangouts në një pajisje të lëvizshme.
A ju dyshoni se partneri juaj është duke përdorur hangouts për të diskrete të komunikuar me të dashurin e tyre të fshehtë? ExactSpy ju lejon të spiunuar mesazhet e tyre hangouts dhe të shohim emrat dhe fotografitë e të gjithë ata bisedojnë me. Ju shpejt dhe me saktësi mund të dallojë mesazhet e pafajshëm nga kërcënimet e mundshme kështu që ju nuk do të jetë e fundit për të dini në lidhje me nëse ju jeni duke u gënjyer. Dhe ndryshe nga produktet konkurruese, ExactSpy ju lejon të shikoni stickers dhe emoticons, dhe alarme ju sa herë që ata ndajnë kontakte ose të dhëna për vendndodhjen me një person tjetër - të dhënat që do t'ju ndihmojnë të merrni përgjigje që ju po kërkoni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy