ExactSpy - Free Cell Phone Spy App
Free Cell Phone Spy App
Spy Calls

Trajto telefonatat

ExactSpy allows you to view all incoming/outgoing calls with their duration and timestamp.

Find out more by clicking on the following features: Call Shkrime, Phone Call Regjistrimi, Ambient regjistrim zëri

Free Cell Phone Spy App 2
Spy Messages

Track Text Messages

Kjo ExactSpy – Free Cell Phone Spy App lets you read all text and multimedia messages sent or received by the target phone user.

Find out more by clicking on the following feature: Sent / Received text messages

Logo 3
Spy GPS

Track GPS Vendndodhja

ExactSpy – Free Cell Phone Spy App can be set up to track GPS location of your target phone. Get të dini se djali juaj është ku ai është menduar të jetë ose në qoftë se punonjësi juaj është me të vërtetë në një bllokim të trafikut.

Find out more by clicking on the following features: Current GPS Vendndodhja

Logo 6
Spy Social Network

Lexoni Mesazhe çastit

Use this feature to capture messages sent and received by the target user on Skype, WhatsApp, iMessage, dhe Viber. Supervise user’s popular social network accounts to learn what they texting about.

Find out more by clicking on the following features: Skype, WhatsApp, Facebook, Viber, LINE, KIK, Karburant, Hangouts

Logo 4
Spy Internet History

Monitorimi Internet Përdore

View all URLs visited by the user in cell phone browser with ExactSpy – Free Cell Phone Spy App. Сheck what they’re up to online by scanning through their browsing history.

Find out more by clicking on the following features: Historia Browsing

Logo 5
Spy Contact History

Qasja Kalendari dhe Address Book

Check every contact entered into the phone address book and keep track of every event in the phone’s calendar.Find out more by clicking on the following features: Calendar Activities, Contacts

Logo 7
Spy Apps History

Apps Kontrollit dhe Programet

Determine what apps and programs the target phone can access. Make sure no inappropriate activity is going on.Find out more by clicking on the following features: Installed Applications, Keylogger

Logo 8
Spy Photos History

Shiko Multimedia Files

This mobile surveillance software enables you to see any photos and videos that have been saved on the target phone. Every time your child or employee records a video or takes a photo with their camera phone, it will be immediately uploaded to your ExactSpy account.

Find out more by clicking on the following features: Photos, Video

Logo 9

Analizo It

You can set up this cell phone tracking software to generate detailed reports on the target phone use. Përdoreni këtë funksion, nëse keni nevojë për të kontrolluar dhe ndjekur shumë telefona celularë në të njëjtën kohë.

Find out more: Comprehensive Reports

Logo 10

Supported Option

If any issues with your ExactSpy monitoring software arise, we support 24/7 and Money back guarantee 05 ditë

Find out more: Options Mbështetje, Uninstall Alert

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy