ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

Blog

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone ju lejon të shihni të gjitha informatat e thirrjes hyrëse dhe dalëse. Ju do të shihni drejtimin e thirrjes, numrin e telefonit, data, and time of each call made/received on the phone that has Exactspy installed.
Gjithashtu ju mund të shikoni të gjitha histori fshihet thirrje (telefononi shkrimet) edhe përdoruesit fshihet ajo menjëherë.
Shihni krejt shkrimet e thirrjes zë Target ka qenë në kontakt me zë
Shih telefonatat e humbura
Shih shkrimet edhe nëse ato janë fshirë nga telefoni
Get detajet e kontaktit dhe numrat e telefonit
Shih kur dhe për sa kohë është bërë një telefonatë
Shkarko të gjitha shkrimet si një spreadsheet

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone ju jep qasje të plotë në tërë thirrje detaj shkrimet që ruhen në smartphone.
Ju vetëm duhet të hyni brënda për zonën tuaj privat duke shkruar adresën tuaj e-mail dhe fjalëkalimin. Ju mund të gjeni nëse ka ndonjë njerëz të dyshimta ose të panjohur, ruhen në celular historisë thirrje apo thirrje shkrimet. Veç kësaj, ju mund të klikoni mbi një emër të veçantë dhe të parë të gjitha thirrjet e fundit dhe e quajmë histori nga / për këtë person.

Shënim:
ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone siguron sigurinë e plotë të të dhënave të pajisjes celulare. Jo një, por ju do të keni akses për të Zonës tuaj Private. Të gjitha informatat në smartphone i parë do të jetë i koduar, pastaj i ngarkuar së në Zonën tuaj Private.

Pse ju duhet të Track bën thirrje për një celular
Edhe kur ju mund të jetë duke dëgjuar thirrjet jetojnë apo regjistrimin e tyre, duke pasur qasje në të telefonit thirrje shkrimet konfirmon saktësisht kush Target juaj ishte në kontakt me. Jo vetëm do të ketë emrin e lidhur në librin e telefonit e adresës, por ju do të keni numrin e telefonit, plus koha e ditës dhe kohëzgjatjen për dëshmi të tjera.
Ju do të keni një inventar të plotë të të gjitha kontaktet e bëra me telefon Target, dhe ju mund të kalojnë referuese Kontakte nga Shkrime Call me emrat e kontaktit IM, e-mail adresat dhe më shumë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy