ExactSpy - Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë

Blog

ExactSpy – Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë

ExactSpy – Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë

ExactSpy - Cell Phone Gps Tracker Free

ExactSpy – Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë lejon ju mund të shihni vendndodhjen e pajisjes në hartë ose mund të merrni vendndodhjen e saj GPS menjëherë nga paneli kontrollit e anëtarit.
ExactSpy – Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë lejon ju për të menjëherë të spiunuar mbi vendndodhjen e tyre të telefonit. Nëse ju doni të shihni menjëherë se ku pajisja e tyre është e pastaj thjesht hyni te llogaria juaj në internet dhe shikoni saktësisht ku ajo është treguar në hartën e përfshirë. Për më tepër të gjitha opsionet dhënave vend janë plotësisht të përshtatshëm kështu që ju mund të vendosni saktësisht se si shpesh ju dëshironi të shihni vendndodhjen pajisje. ExactSpy – Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë gjithashtu ju lejon të shikoni të dhënat e GPS historikisht kështu që ju mund të shikoni ku udhëtimet e telefonit gjatë një periudhe të caktuar kohe. Ajo tregon GPS koordinatat, kohë, adresë, accuracy value of device where Exactspy installed.

Kombinuar ExactSpy – Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë të fuqishme karakteristika të GPS ndjekja me Geofencing pult opsionin e saj të vëmëndshëm ju jep një të fuqishëm GPS tracker dhe lokacioni monitor kështu që ju mund menjëherë të mbajtur të dashurit tuaj të ngushtë dhe për të mbajtur ata të sigurt. Kjo do të thotë që ju mund të shikoni në vendndodhjen aktuale GPS (Ora jetojnë) nga panelin e kontrollit përdorues (my.exactspy.com). Klikoni butonin Get GPS tani për të marrë informacione aktuale GPS menjëherë.

Kujdes
Për pajisje të Android:
Ne mund të jemi krenarë që ExactSpy – Cell Phone GPS Tracker Pa pagesë është një e disa produkteve në mbarë botën mund të gjetur GPS pa lidhje interneti. Ne jemi të përmirësuar këtë funksion që të jetë e përkryer.

Për iOS pajisjet:
Jo si produkte të tjera, kjo nuk tregon GPS tregues ikonë në shiritin e statusit të iDevice ndërsa kërkesa leximin e të dhënave GPS. Ajo parandalon përdoruesit për të dyshuar se ka disa produkte të fshehura të instaluar në pajisjen i tyre:.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy