Cell Phone Spy Software Free Download For iPhone

SHËNIME PRE-INSTALLATION:

1) Ju duhet të mbani në dorë (fizikisht) telefon objektiv për të instaluar exactspy më se. Ka disa mënyra të tjera për të instaluar dhe do të diskutohet në blog.
2) Pajisjet tuaja objektivi duhet të jetë jailbroken telefonin. Nëse ju shikoni Cydia ikonë në trampolinë, që do të thotë se pajisja është jailbroken tashmë. Nëse nuk (nuk e shohin ikonën Cydia), lexoni Si të jailbreak

Shkarkoni dhe instaloni:

Hap 1: Launch aplikimin Cydia nga pajisjen tuaj.

Nga trampolinë tuaj të pajisjes e cila telefon ju dëshironi për të ndjekur, gjeni icon Cydia dhe trokitje e lehtë për të nisur atë.

1

 

Hap 2: Shto iphone.exactspy.com burim për Cydia

Nga Ekrani Cydia, klikoni Menaxho -> Burimi -> Redaktoj -> Shto dhe të hyjë http://repo.exactspy.com (ose http://iphone.exactspy.com) dhe pastaj klikoni Shto Burimi.

2
3
4

Nëse keni hyrë në saktë URL, Verifikimi dhe burime përditësimin proces do të fillojë. Prisni për verifikimin URL dhe përditësimin burime proceset për të përfunduar. Nëse proceset e përmendura më lart të plotë me sukses, që do të thotë shkarko është i kompletuar Zgjidh Kthehu tek Cydia për të shkuar përsëri në Cydia App

Hap 3: Zgjidhni paketën exactspy nga burimi për të instaluar.

Pas sllecting Kthehu tek Cydia pas shkarkimit është i plotë do të ju kthejnë në Burimet ekran. Pasi ju jeni këtu, zgjidhni ExactSpy për të parë paketën ExactSpy

8

Hap 4: Install dhe Complete

Kur ju tap paketën, you will see Install button, click it and click Complete button to complete this installation.

9

7

10

Nëse pajisja ju pyet për të Restart trampolinë dhe ju jeni pyetur për kodkalimin, atëherë ju duhet të hyjë në një kodkalim të fshehtë: #314* të anashkalojë. Mos harroni se kjo kodkalimin e paracaktuar është në dispozicion për kohë të shkurtër, ose kur pajisja akoma tregon ExactSpy ikonë në trampolinë. Nëse nuk (ju keni fshehur ikonë ExactSpy ), kodkalimin nuk është në dispozicion më.

Krijo llogari të dhe lidhja DEVICE te llogaria:

You can create a free account of exactspy with 2 Metodat:

1) të krijuar në faqen e internetit http://my.exactspy.com/signup.aspx. Por ju duhet të bëni një vertetimi (login) me llogarinë tuaj (emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi) në pajisje të synuar në mënyrë që të lidhë llogarinë tuaj me pajisje. OSE

2) të krijuar një llogari në telefonin tuaj të synuar. Kjo metodë do të vërtetoj për ju (nuk ka nevojë për të bërë një hyrje të veprimit). Me veprim “login” with your account on the target device, ju keni shtuar pajisjen në llogarinë tuaj. You can start to track the device by logging in at Control Panel Online http://my.exactspy.com

11
15
12
14

Këshilla: A përsëri me pajisje të dytë ose të tretë në qoftë se ju doni për të gjetur më shumë pajisje në të njëjtën llogari. Çdo llogari ju mund të shtoni 3 pajisjet.

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy