Cell Phone Spy Call Regjistrimi

Blog

Cell Phone Spy Call Regjistrimi

ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording

Cell Phone Spy Call Recording

ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording është në gjendje për të regjistruar dy telefonatat hyrëse dhe dalëse në heshtje. Të gjitha regjistrimet janë të koduara në pajisjen tuaj dhe të koduara në MP3 dosjen. The call recording file is uploaded using a secure channel to Exactspy server allowing you to listen it from your control panel. Kjo thirrje Telefon Regjistrimi fotografi janë të koduara duke përdorur fjalëkalimin e përdoruesit kështu që vetëm ju do të jetë në gjendje të dëgjojnë ata.
ExactSpy allows you to remotely record calls made from or received by your target device. Nëse keni nevojë për Spy Call Recorder ose hack somone regjistrimin e thirrjes, ExactSpy është më e mira Choise tuaj.
Me ExactSpy ju mund të regjistroni ndonjë telefonatë e bërë në ose nga telefoni Target.
Regjistro të gjitha thirrjet hyrëse dhe dalëse
Thirrje rekord për të ose nga kontaktet e veçanta të vetëm
Të gjitha regjistrimet janë të ngarkuar për të Paneli i drejtimit tuaj online
Shkarko regjistrimet tuaja ose të dëgjoni direkt nga Paneli i drejtimit

Pse ju duhet ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording
A jeni i shqetësuar që vajza juaj adoleshente është duke bërë plane me? A keni punësuar që ju duhet për të monitoruar? Ndoshta bashkëshorti juaj është duke vepruar shumë e dyshimtë, dhe ju thjesht nuk mund të duroj më. Nëse doni të dini saktësisht se çfarë është duke thënë në ato thirrjet kur ju nuk jeni përreth, me ExactSpy tani ju mund të. Simply login to your ExactSpy Dashboard to either download or listen to any call made to or from your Target phone. Ju gjithashtu mund të regjistroni telefonatat me kontaktet e vetëm të veçanta në qoftë se ju dëshironi, dhe madje edhe të marrin një njoftim të menjëhershme kur një nga këto është lidh.
Ka shumë raste kur ju mund të merrni të dyshimtë e sjelljeve të dëmshme ose të padëshiruar në shtëpi apo punë. Duke regjistruar telefonatat me ExactSpy ju do të merrni provat e nevojshme për të të jetë në gjendje të përballet me situatën në një mënyrë konstruktive.
ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording ju jep kontroll të plotë mbi regjistrimin e thirrjes në telefon celular objektiv
Regjistrimi thirrje telefonike ka kuptim për një numër arsyesh. Ka pajtueshmërisë, Mbrojtja detyrim, formim, vëzhgim, dhe zëri i reagimet e konsumatorëve kur incizimet janë të çiftëzohet me analytics folurit software.

Pse është kjo e dobishme?
Nëse ju të regjistrojnë të gjitha thirrjet tuaja ju do të jetë në gjendje për të dëgjuar të dhëna të rëndësishme në të ardhmen, kjo regjistrimet mund të jetë e dobishme për të provuar diçka të vërtetë, kur dikush është drerësh ju për shembull.
Thirrje Regjistrimi është duke përdorur çalë për të shifroj audio në fotografi MP3. LAME është një software i lirë me kod të hapur nën licencën LGPL dhe ju mund ta gjeni këtu: www.mp3dev.org

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy