Cell Phone Biseda Recorder App

Blog

Cell Phone Biseda Recorder App

ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App

Cell Phone Conversation Recorder App

If your target device is an iPhone or Android and you want to be able to listen to their device surroundings from the safety of your ExactSpy online account then you need to record the surroundings using ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App ambientit tipar regjistrim.
– Regjistro rrethinat pajisje pa nevojë pajisjen KUJT fizikisht
– Ruaj regjistrimin në kompjuterin tuaj për referencë të lehtë
– Mbeten të fshehura në çdo kohë
– Specifikoni kohëzgjatjen e regjistrimit që i përshtaten ju dhe orarin tuaj
– Record nga 5 minuta deri në 1 orë në një kohë
Dëgjoni dhe rekord mjedis të pajisjes së nga kompjuteri juaj në çdo kohë. Vetëm Kliko mbi butonin Start në panelit të kontrollit tuaj (my.exactspy.com) dhe ju do të jetë në gjendje për të dëgjuar atë që po ndodh rreth pajisjen tuaj menjëherë. Të gjitha audio do të ruhen në një MP3 file për të ju lejojnë të shkarkoni ato kohët e fundit.

Pse ju duhet të ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App
Ju dëshironi të regjistroni një mjedis por ju doni të qëndrojnë të fshehura. Ju gjithashtu keni një orar të ngjeshur në krye të monitorimit dikush kështu që çfarë mund të bëni për të siguruar që ju të qëndroni të fshehur, por nuk e lë jashtë për një gjë të?

It never used to be this easy but ExactSpy understands that people are busy and do not have time to monitor someone all the time but, më e rëndësishmja, ata duan të mbeten të fshehura dhe kjo është ajo që çoi në krijimin nesh ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App ambientit tipar regjistrim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy