Best App For iPhone To Spy On Texts Free Download

Blog

Best App For iPhone To Spy On Texts Free Download

Best App For iPhone To Spy On Texts Free Download

App For iPhone To Spy On Texts

App iPhone Për të spiunuar Tekste

Në 2008, exactspy-App për iPhone për të spiunuar Tekste was proud to announce the availability of the world’s first monitoring software for the Apple iPhone. We still lead the market today with over seven years of improvements.

exactspy-App për iPhone për të spiunuar Tekste will help parents using Apple smartphones. Learn about your child’s calls, text messages and GPS locations by logging into your exactspy account from any web browser. All photos are viewable too!

Program Description

exactspy-App për iPhone për të spiunuar Tekste is a hybrid software/service which allows you to monitor your iPhone in real time. This unique system logs the activities when your child uses your iPhone that you own or have proper consent to monitor. Now compatible with iOS 9!

After you notify your child or employee they will be monitored, install the software to the phone and it will log SMS and call activities and then insert the information to your private exactspy account. The software also logs periodic GPS locations at an interval you set.

Kur ju dëshironi për të parë rezultatet, simply login to the Online Control Panel from any web browser and enter your username and password to proceed. Also monitors iPad and iPod!

App For iPhone To Spy On Texts

App iPhone Për të spiunuar Tekste

Çfarë ju vetëm duhet të bëni është që të:
1. Shko në faqen e internetit exactspy dhe blerjen e software.
2. Shkarko aplikacionin në telefon që ju dëshironi për të monitoruar.
3. Shiko të të dhënave të telefonit nga çdo pajisje që ka lidhje interneti.

Me exactspy-App për iPhone për të spiunuar Tekste ju do të jetë në gjendje të:
• thirrjet Monitor
• mesazhet me tekst Track
• Lexo email
• Track GPS Vendndodhja
• Monitor Internet Përdorimi
• Qasja Kalendari dhe Address Book
• Lexo Mesazhet e çastit
• Record Rrethinat
• Apps Kontrollit dhe Programet
• View Multimedia Files
• Të ketë Remote Control i Phone dhe më shumë ...

Ju Mund Shkarko: Best App For iPhone To Spy On Texts Free Download

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy