Bëhuni një affilaliate -

Bëhuni një affilaliate

EXACTSPY- BEST MOBILE SPY APP FREE

GPS Tracking Vendndodhja

Ju mund të shihni vendndodhjen e pajisjes në hartë ose mund të merrni vendndodhjen e saj GPS menjëherë nga paneli kontrollit e anëtarit.

Call Log And Record

You can track all history of calls including time, kohëzgjatje, contact name… and record each call for you.

Track Messages

Trace messages of built-in application and trace iMessage (on iOS) even it was deleted by target users.

iphone Slider
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1

View Multimedia

Enables you to see any data such as video recorded, photo… have been saved on the target phone.

Lajmëtarët e çastit

Ju mund të pista Apps rrjeteve sociale të tilla si Whatsapp, Viber, Yahoo Messenger, Facebook, Skype ...

Browser History

Track the history of websites visited from devices. Blloku atë që faqet e internetit që ju nuk doni përdoruesit të synuar për të vizituar.

How to become a distributor of ExactSpy products?

Bashkëpunojnë me ne - Bëhuni distributori exactspy në vendin tuaj

Have our ExactSpy service served you well? A doni që të bashkëpunojnë me ne dhe të fitojnë të holla duke u bërë distributor exactspy në vendin tuaj? Ju mund të gjeni se si të bëhet distributor tonë exactspy me këtë formë. Është shumë e lehtë dhe e thjeshtë. Për shembull, kemi pasur një distributori në Francë është spyxxx.fr (Tani ai nuk është distributor tonë më për shkak të disa arsyeve). Ai mund të fitojnë $10 000 çdo muaj . Nëse keni interes, mos hezitoni të na kontaktoni përmes emailit kështu që ne mund të diskutojnë më shumë. Thank you for your time and for choosing ExactSpy.

Për të marrë më shumë informacion në lidhje me këtë program, ju lutem kontakt na.

Kliko kjo lidhje të bëhet një shpërndarës exactspy tani.
Vizitoni këtu për të gjitha burimet e exactspy.

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy