App për të spiunuar Text Messages Lirë

Blog

App për të spiunuar Text Messages Lirë

Exactspy-App To Spy On Text Messages Free

App To Spy On Text Messages Free

Me Exactspy ju do të shihni të gjitha mesazhet SMS të dërguara ose të marra në një iPhone, Telefon Android Target, madje edhe ato që mund të ketë qenë fshirë.
Exactspy-App To Spy On Text Messages Free ju lejon të pista mesazheve SMS (ndërtuar në aplikim në telefonat smartphone) që janë dërguar dhe pranuar përmes telefonave të synuara, Ky funksion ju lejon të lexoni të gjitha mesazhet SMS hyrëse dhe dalëse, edhe në qoftë se një fshihen ato. Ju mund të spiunuar Messages Vjetër SMS, lexoni të gjitha mesazhet e tekstit objektivi juaj merr / dërgon. With Exactspy you also can:
Shih synuar SMS në postë dhe dërguar mesazhe
Lexoni përmbajtjen e plotë të të gjitha mesazhet
Shikoni emrat personi dhe numrat e njerëzve në bisedat SMS.
Merrni kohën dhe datën e pullave të dinë se kur secili chat u zhvillua.

Pse ju duhet Exactspy-App To Spy On Text Messages Free.
A jeni i shqetësuar se çfarë fëmijët tuaj mund të shtypur nën shkëlqim të ekranit natën vonë? A keni nevojë për transparencë ndaj mesazheve të punonjësve në telefonat e kompanisë? Exactspy ju lejon për të mësuar të vërtetën për çdo mesazh, bisedë apo kontakt Emri. Nëse keni shqetësime, Exactspy tipar do të ju ndihmojë për të konfirmuar të vërtetën. A nuk e humbas ndonjë porosi më të rëndësishme.
Ndonjëherë të dish se çfarë anëtarët e familjes suaj ose të punësuarit janë texting mund të parandaluar probleme reale. Ngacmimi apo rrjedhjen e informacionit kompanisë janë vetëm disa skenarë kur ky tipar vjen në dispozicion. Të gjitha mesazhet me tekst janë të organizuar mjeshtërisht në Control Panel tuaj dhe ju mund të hyni ato në çdo kohë.

Sjellje që të i pëlqej një gruaje
Për iOS pajisjet:
Ju mund të shikoni bisedë iMessage.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy