ExactSpy-Track Whatsapp Messages

Блог

ExactSpy-Track Whatsapp Messages

ExactSpy-Track Whatsapp Messages

Track Whatsapp Messages

Ако сакате да ја шпионираат WhatsApp пораки и вашата цел е Андроид или iPhone, потоа да ги разгледаме во она што можете да направите со ExactSpy-Track Whatsapp Messages:
Види WhatsApp разговори, заедно со пораката времето и датумите
Прикажи ги Профил Слики и имињата на сите кои разговара со нив
Види слики, видео клипови и да го слушнете аудио пораки
Use any internet connected device to access captured information uploaded automatically to your online ExactSpy dashboard

Зошто ви е потребна за да се ExactSpy-Track Whatsapp Messages.
Се грижиш без надзор социјалните медиуми активности на вашето дете ограбија на спиење? Дали сте луда испаруваат во текот на вашите вработени во разговорот далеку на компанијата време?
Силеџиство или тајна комуникација со конкуренти може да се одвива само преку телефон или текстуална порака, туку преку WhatsApp, како и. Вие треба да бидат целосно свесни за она што се случува со вашите малолетни деца и вработените со цел да се спречи било какво непотребно зло доаѓа до нив или за вашиот бизнис. Тоа е токму она што треба да се инвестира во ExactSpy кој ги следи сите WhatsApp преписка на мобилен уред.
Дали се сомневате дека вашиот партнер е со користење на WhatsApp за дискретно да комуницираат со своите тајна љубовница? ExactSpy Ви овозможува да ги шпионираат своите WhatsApp пораки и да видиме имиња и фотографии на сите тие разговор со. Можете брзо и точно може да се направи разлика невини пораки од потенцијалните закани, па нема да биде последен пат да знаете за ако сте се излажав. И за разлика од конкурентските производи, ExactSpy Ви овозможува да гледате налепници и емоции, и ќе ве извести кога ќе споделам контакти или локациски податоци на друго лице - детали кои ќе ви помогнат да добиете одговор што го барате.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy