Песна Контакт Мобилен Телефон Далечинско

Блог

Песна Контакт Мобилен Телефон Далечинско

ExactSpy-Track Contact Cell Phone Remotely

Track Contact Cell Phone Remotely

Со ExactSpy-Track Contact Cell Phone Remotely можете да ги видите сите записи именик на било Андроид, iPhone Целна телефон.
Видете ги сите записи во именикот на целните телефон
Видете ги сите имиња и броеви поврзани со било Контакт
Сите Контакти поставени во вашиот веб-сметка семафорот

Зошто ви треба оваа функција

Во денешниот свет, мора да бидете екстра претпазливи кога станува збор за доверба, кои вашите деца се дружење со или кои вашите вработени ќе се состанат со. ExactSpy-Track Contact Cell Phone Remotely ве става назад во седиштето на возачот од страна што ќе ви овозможи да се прикаже за секоја сомнителна контакт записи на уредот на корисникот.
Имаат пристап до книгата на телефонот ви овозможува да се знае точно кој вашата целна корисникот е во контакт со. Е вашата целна комуницирање со луѓето, тие не треба да биде? Направете го истото и телефонски броеви се појави под друго име сега? ExactSpy Ви овозможува да се погледне преку сите имиња и броеви, и ќе ја имаат оваа информации за контакт себе само во случај некогаш сте се потребни.
Слични на онлајн адресар, ExactSpy ви дава лесен пристап до луѓе кои сакаат да стигнат. Сите ваши контакти (адресар) се чуваат тука. Кликнете Контакт историја во горниот лев агол на вашиот контролен панел да пристапите и да видите информации контактите од цел уреди.

Зошто и вие ќе најдете на оваа функција корисни?
Овој ExactSpy Софтверот работи во Стелт режим, што значи дека, освен ако лицето го користите вашиот телефон знае дека сте ја инсталирале софтверот, тој или таа нема да биде во можност да го детектира. Сепак, имајте на ум дека законите за приватност може да влијаат на тоа како можете да го користите оваа апликација, па не заборавајте прво да се консултираат со адвокат во врска со локалните и федералните закони.
ExactSpy нуди одлични можности за поддршка ако било какви прашања или проблеми се јавуваат додека ја користите оваа апликација. The ExactSpy website has a user guide with instructions on how to use the tools and features in this phone tracker application. На веб-сајтот исто така, има детални делот Најчесто поставувани прашања. Овој мобилен мониторинг апликации има е-маил, телефон и разговор во живо за поддршка на.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy