Следење на мобилната телефонија историјата на прелистување

Блог

Следење на мобилната телефонија историјата на прелистување

Следење на мобилната телефонија историјата на прелистување

Track Cell Phone Browsing History

ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History логовите сите веб адреси корисник посети со пребарувачот на телефонот. Вие ќе бидете во можност да се види дали некој е гледање на нешто што не треба да се гледаат!
ExactSpy овозможува да ги пратите на сите веб историја од веб прелистувачот на вашиот iPhone или Андроид Целна телефон.
Видете ги сите веб-сајтови угости
Земете времето и датумот на секоја моја посета
Сите URL-то е качен на онлајн сметка семафорот; кликни за да ја посетите било кој од нив

Зошто ви треба оваа функција
Дали треба да се внимава на она што веб-сајтови, вашите деца се во посета на? Се прашувам дали вработените се трошат време на не-работа поврзана со веб-сајтови? Или можеби имате партнер кој е неизразен наоколу на лични датираат сајтови. ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History Ви овозможува да се задржи до датумот на прелистување на веб активностите на сите ваши Целна корисникот. Види секој URL поставени во вашето онлајн Табла, и кликнете на секој URL, за да ја посетите директно. Тоа значи дека сите URL адреси корисници отчукува на пребарувачи ќе бидат следени и испрати тивко на веб страницата за да те видиме што е тоа. Па можете да следат активности на интернет (Адреси) on what devices you installed Exactspy.
Со ExactSpy апликација, можете да ги пратите веб сајтови, кои вашите деца или вработените се во посета на своите паметни телефони. Нашиот софтвер помага да ги следи сите активности на мобилен интернет пристап на објектот што сакате да ги пратите. И да им помогне прецизно лоцирање вашата публика.
.
Со следење на посетените веб страни, ќе ги најдете одговорите на прашањата погоре,. Потоа можете да одлучите дали мобилен телефон на вашето дете треба родителска контрола. Дознајте дали вашите вработени употреба на компанијата паметни телефони само за деловни цели или и за сурфање на интернет.

ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History гарантира целосна безбедност на smartphone податоци. Не еден, туку ќе имаат пристап до вашиот приватен Површина. Покрај, на мобилен телефон следење на апликација е целосно невидливи. Нема икона или друг вид на визуелна презентација во листа на апликации за да се предложат активности за следење. Не постои начин да се открие на целните уред.

Вниманието
За Android уред:
Таа поддржува вграден во прелистувачи (тоа зависи од фабрика, на пример Chrome прелистувачот).
За iOS уреди:
Таа поддржува прелистувачот Safari само.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy