Услови на употреба / Правни -

Услови на употреба / Правни

EXACTSPY- BEST MOBILE SPY APP FREE

GPS Следење Локација

Можете да ја видите локацијата на уредот на мапата или да ја добие својата GPS локација веднаш од Кориснички контролен панел.

Call Log And Record

You can track all history of calls including time, времетраењето, contact name… and record each call for you.

Track Messages

Trace messages of built-in application and trace iMessage (on iOS) even it was deleted by target users.

iphone Slider
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1

View Multimedia

Enables you to see any data such as video recorded, photo… have been saved on the target phone.

За инстант комуникација

Можете да ги пратите за социјално вмрежување апликации, како што се Whatsapp, Viber, На членот Yahoo Messenger, Фејсбук, Skype ...

Browser History

Track the history of websites visited from devices. Забрани Што веб-сајтови не сакате целните корисници да ја посетите.

Член 1 - Опсег.

Општите услови за продажба се применуваат исклучиво за нашата веб страница. Секој посетите или да ги купите преку сајт признае ја има способноста да ги примени условите опишани подолу, тоа е полнолетни, а не под старателство.

Вие разбирате ја прочитате овие услови пред ставање на ред. Ставање на ред подразбира дека целосно и безусловно на овие услови и условите. Нема договор за продажба помеѓу клиентите и нас само како на прифаќање на вашата нарачка со нас. Дека прифаќањето ќе се смета целосна и ќе се смета дека биле ефикасно соопштени во времето на испраќање од нас е-мејл потврда дека вашата нарачка е транспортирана

Член 2 - Менување Услови на продажба.

Ние може да ги менувате овие Услови на употреба во секое време, предмет на измени се појави на нашиот сајт. Затоа ви се препорачува да се однесуваат редовно на најновата верзија на Услови на употреба трајно тука.

Член 3 - Команда.

Пред нарачување, Ве молиме обрнете внимание на описот на производите сакате да ја купите. Сепак, ако покрај нашите внимателност производи се покажа бескорисни по вашата нарачка, ние се претпостави никаква одговорност. Податоците снимени од страна на веб-сајтот претставува доказ за цел. Податоците снимени од страна на платниот систем претставува доказ за финансиски трансакции.

Член 4 - Цена.

Го задржуваме правото на промена на цените во секое време без претходна најава.

Член 5 - Плаќање.

Плаќање на целиот ред мора да се направи кога наредил од страна на купувачот. Во ниеден момент, плаќања не може да се смета како привремен. За да го поставите цел, купувачот има сите средства за плаќање наведен во формулар за нарачка. Купувачот гарантира дека производот дозволи се потребни за да го користите методот на плаќање тој одбра, кога се снима нарачката.

На exactspy.com го задржува правото да го суспендира или откаже било кој редослед и / или испорака, без оглед на нивната природа и ниво на перформанси, за не-плаќање на било сума што се плаќа од страна на купувачот, или инцидент плаќање.

Член 6 - Општи услови.

exactspy не да биде одговорен за било каква директна или индиректна кои би можеле да произлезат од купување на производи. Целосно или делумно неможноста за употреба на производи, делумно се должи на некомпатибилноста на опрема не може да се направат exactspy одговорност или да доведе до никаков надомест или надомест.

Хипертекст линкови до други сајтови. exactspy одрекува од секаква одговорност во случај каде што содржината на овие веб-сајтови ги кршат законите и прописите.

Во рамките на она што е дозволено со закон, компанијата обезбедува exactspy, exactspy.COM сајт и неговата содржина на "како што е" и не прави никаква претстава или не дава гаранција од било кој вид, или експлицитни или имплицитни за својата работа или неговата содржина.

Сите информации, вклучувајќи изјави во врска со достапноста и сообразноста на производите на сајтот exactspy немаат договорната вредност.

Во прилог exactspy не претставува, или гарантира дека информациите достапни преку веб-сајтот exactspy.COM е точна, целосна или тековната.

Член 7 - Техничка служба.

exactspy нема техничката служба на производите се продаваат на сајтот. На производи се нудат со упатствата на француски на производот и / или англиски јазик.

Член 8 - Разбирања законодавство.

Овој договор е предмет на законот. Јазикот на овој документ е француски. Во случај на спор во судовите на француската држава ќе има надлежност.

Член 9 - Побарувања.

За сите жалби Контакт

Член 10 - MMS испраќање.

Во согласност со законите на одредени земји, вие се согласувате да пратите MMS пораки кои содржат шпионски софтвер на дестинација од страна на овластени земјата договорниот. Секој обид да се испрати на државата чие законодавство не дозволува оваа операција (се разгледа на фактот на испраќање овој шпионски софтвер без знаење на лице) може да резултира со правна постапка против вас од страна на примачот.

Член 11 - Потсетник

exactspy софтвер се продава на компании или поединци кои поседуваат мобилни телефони, кои сакаат да ја контролираат нивната употреба.

Оваа употреба е дозволено само доколку е спроведена во согласност со законите во сила во земјата на почитување на приватноста на другите.

Тоа е одговорност на корисникот на софтверот exactspy да се потврди дека нивната употреба е предмет на сите применливи закони во неговата земја и област во која се користи софтверот.

Особено, тоа е забрането да ја користите за цели опишани како опкружен, непознат на лице со користење на телефон.

Со симнување и инсталирање на софтверот на телефонот exactspy, вие се согласувате да поседувате мобилен и дека договор со мобилен оператор во вашето име.

Тоа не е доволно да се биде носител на претплата или само на сопственикот на мобилен. Можете исто така признаваат дека користењето ќе се направи ќе во сите погледи во согласност со важечките закони во вашата земја и земјата каде што може или ќе се користи.

Зачувај СМС, слушате разговори, лоцирање на позицијата на движење на активности се забранети ако тие се изведуваат на телефони кои припаѓаат на други лица или субјекти и / или луѓе кои го користите телефонот со exactspy:
– Немаат способност да се оневозможи софтвер
– Не се информирани во писмена форма на софтвер карактеристики
– Дека нивниот договор за неговата употреба не се јасно дадени во писмена форма и, исто така, неограничено и свесно.

Каде што овие одредби не се земени, лице или субјект вклучени во овие активности признае вината во кршење на приватноста на другите.

Тоа ќе биде казниво како Кривичниот законик на неговата земја ќе го појасни предметот.

exactspy и препродавачи се претпостави никаква одговорност и не се одговорни за било каква злоупотреба и / или оштетување предизвикано од својот софтвер или на своите производи. Ова е на крајниот корисник кој ја презема одговорноста да ги почитуваат сите закони на неговата земја на живеење и оние во кои софтверот може да се користи exactspy. Со купување и симнување на софтвер exactspy, вие се согласувате со горенаведеното.

Вие сте во рамките на законот

Доколку телефонот и претплата на мобилниот оператор во сопственост на поединец - законскиот застапник, старател, итн. - Или лице (компании, здруженија, организации, итн ..) Е информиран и се согласува во писмена форма, без никакви присила она, дека неговите движења и телефонски повици, SMS и E-mail може да биде познат од страна на компанијата, софтвер употреба е правната.

Сепак е високо препорачливо да се провери со адвокатска фирма ако нема други ограничувања да се разгледа во однос на важечките закони во земјата да го користат софтверот.

Овие мерки на претпазливост се направени, ќе ми биде драго да се подобри продуктивноста на вашите тимови и конзистентноста на пораки и комуникации испратени до вашите партнери клиенти и добавувачи.

Во случај на семејството, од фактот дека старатели или се сопственици или ко-сопственици на мобилен телефон сопственици или заеднички носителите на претплата со мобилен оператор, ако детето доаѓа на возраст, или ако тоа е голема но написмено се согласува дека неговата телефонски повици, SMS и E-mail може да се слушаат и читаат во согласност со законите на земјата, вие всушност имаат право да го искористат можностите што ги нуди exactspy особено во контекст на заштита на децата од опасностите, како што е насилството во училиштата, рекетирање, лекови, педофилија, да споменам само на публицитет.

Вие сте нелегално

Сепак, тоа не е легално да шпионира. Слушам телефонски разговори без дозвола, на телефон припаѓаат на некој друг, непознат за него, следат неговите движења, пресретнат неговиот текст пораки, итн.

Вие разбирате ја прочитате овие зборови во добра совест. Ако имате дополнителни прашања, контактирајте не преку нашата форма контакт..

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy