Шпионира BBM пораки слободен

Блог

Шпионира BBM пораки слободен

ExactSpy-Spy On BBM Messages Free

Spy On BBM Messages Free

Ако сакате да ја шпионираат BBM пораки и вашата цел е Андроид или iPhone, потоа да ги разгледаме во она што можете да направите со ExactSpy-Spy On BBM Messages Free:
Прикажи ги BBM разговори, заедно со пораката времето и датумите
Прикажи ги Профил Слики и имињата на сите кои разговара со нив
Види слики, видео клипови и да го слушнете аудио пораки
Use any internet connected device to access captured information uploaded automatically to your online ExactSpy dashboard

Забелешка: Ви треба “Корен” android cell phone to track BBM messages.

Зошто ви е потребна за да се ExactSpy-Spy On BBM Messages Free.
Се грижиш без надзор социјалните медиуми активности на вашето дете ограбија на спиење? Дали сте луда испаруваат во текот на вашите вработени во разговорот далеку на компанијата време?
Силеџиство или тајна комуникација со конкуренти може да се одвива само преку телефон или текстуална порака, туку преку BBM како и. Вие треба да бидат целосно свесни за она што се случува со вашите малолетни деца и вработените со цел да се спречи било какво непотребно зло доаѓа до нив или за вашиот бизнис. Тоа е токму она што треба да се инвестира во ExactSpy кој ги следи сите BBM преписка на мобилен уред.
Дали се сомневате дека вашиот партнер е со користење BBM да дискретно да комуницираат со своите тајна љубовница? ExactSpy ви овозможува да ги шпионираат своите BBM пораки и да видиме имиња и фотографии на сите тие разговор со. Можете брзо и точно може да се направи разлика невини пораки од потенцијалните закани, па нема да биде последен пат да знаете за ако сте се излажав. И за разлика од конкурентските производи, ExactSpy Ви овозможува да гледате налепници и емоции, и ќе ве извести кога ќе споделам контакти или локациски податоци на друго лице - детали кои ќе ви помогнат да добиете одговор што го барате.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy