Spy Mobile Video

Блог

Spy Mobile Video

ExactSpy-Spy Mobile Video

Spy Mobile Video

Ако вашата цел е на iPhone, Андроид и што сакате да видите видео клипови што тие го имаат на нивниот телефон и она што тие го прават, тогаш видеа ExactSpy-Spy Mobile Video и неговите видео фаќањето функција е за вас.
Погледнете ги сите видео клипови тие се на нивните телефон
Погледнете ги сите видео клипови веќе на нивниот телефон
Access all their videos online from the comfort of your ExactSpy online account
Поддржува CGM, SVG, ЕДЦ, ЕПС, PDF, SWF, WMF, XPS, ЕМФ, Белешки , EMZ, MP4, WMV, ASF, 3ГП, 3G2, M4V, AVI формат на датотека
30МБ ограничување на големината на датотеката за брза видео датотека качувањето

Зошто Вие треба да ги шпионираат своите видеа
Секој зема видеа на нивните smartphone или таблета. ExactSpy-Spy Mobile Video capturing feature gives you direct access to these videos anytime you want directly from your ExactSpy online account. ExactSpy исто така, ја доловува видеа на нивниот телефон и пред и по ExactSpy беше инсталиран благодарение на историски медиуми функција. Сега никогаш не треба да пропуштите ниту една од витално значење видеа на нивниот телефон, благодарение на ExactSpy.
Зошто и вие ќе го најдете корисни?
Ако сте родител, тоа е вашата должност да ги намали опасноста од сајбер закани вашите деца може да се соочи. Што ако тие се прават несоодветни видеа и да ги споделите со своите пријатели? Дали знаете дека тие би можеле да се користат во сајбер-насилниците? Ако сте сопственик на фирма, дефинитивно не сакате вашите вработени да се снимаат доверливи состаноци зад вашиот грб. ExactSpy ќе ви овозможи да ги пратите на секој видео складирани на целните уред, овозможувајќи ви да се идентификуваат сите несакани ситуација и се стави крај на тоа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy