Рефундирање на политика -

Рефундирање на политика

Рефундирање на политика

This policy governs your purchase of ExactSpy – the smartphone monitoring application. Ве молиме да го прочитате внимателно пред завршувањето на вашата цел, како што ги поставува вашите права во однос на вашите купувања, вклучувајќи важни ограничувања и исклучоци. Вашиот поставување на цел претставува вашиот договор дека вашата нарачка е регулирано со оваа политика.

Ако не се целосно задоволни со купувањето на софтвер и услуги, можете да добиете вашите пари назад на условите утврдени подолу. Сепак, ние веруваме дека повеќето од наплата може да се избегне ако добиете стручна помош од нашите експерти.

Наплата УСЛОВИ

Предмет на оваа Поврат на средства услови, можеби ги исполнувате условите да добивате целосна наплата во рок 5 дена од денот на купувањето предвидено вашите причини не се во спротивност со условите Поврат на средства.

Нема реконструкција ќе бидат достапни по ова враќање период е над.

Ние не издаваат наплата за едноставно менување на вашиот ум. Ако имате технички проблеми со нашиот софтвер, ние ќе работиме со вас за да се решат овие прашања во навремено. Ако овие прашања не може да се реши, ќе добиете поврат ако софтверот е докажано неисправни. Го задржуваме правото за враќање на редот и да прекинете со поддршка и сервис, ако сте ни се заканува или ние се утврди сте со користење на услугата за недозволено цели.

Без наплата ќе бидат издадени на секој корисник кој е или не можат или не сакаат да jailbreak нивниот iPhone и / или iPad. На iOS упатство за инсталација страница на овој веб-сајт јасно истакнува дека сите iPhone-и / или iPads мора да се jailbroken пред инсталација, а исто така, на местото на купување, Корисникот се согласува со ова барање.

Ако клиентот купува на овој софтвер и не имаат неограничен пристап (вклучувајќи брави, кодови за пристап, итн) на телефонот да се следат, ние не сме одговорни за рефундирање поради оваа ситуација.

Ако целта телефон корисник менува неговата кариера и тоа резултира со делумна или целосна загуба на интернет конекција, updates OS or restoring to factory settings and consequently incorrect ExactSpy functioning, без наплата ќе бидат издадени, исто така,.

Секој корисник кој тврди дека тие извршиле купувачите во грешка или доставени лажни информации ќе се откаже од своето право на надокнада на уплатениот износ и ќе биде одговорен за сите трошоци за трансакцијата. Ве молиме да се свесни дека некогаш ќе влезе во нова претплата исплата, наплата не ќе бидат дадени за таа нова временски период.

All refund requests must be submitted to our Customer Help team at support@exactspy.com.

За сите нарачки кои се поставени на спорот статусот, имате 14 дена период за решавање на ситуацијата со нашата поддршка на корисниците Тим. Ако не успее да обезбеди бараните информации или повратна информација во времето пропишано, спорот ќе бидат откажани и нема враќање ќе биде можно потоа..

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy