Рекорд Apps употреба

Блог

Рекорд Apps употреба

Прикажи Apps користење историја

Record Apps usage

 

Ако вашата целна уреди е iPhone, Андроид и сакате да се види она што софтвер активност и знаат точно што тие го инсталирате, кога, and when they remove it then Exactspy and its ability to spy on their phone software activity is exactly what you need.
Видите комплетната листа на сите инсталирани софтверски
Види датумот софтвер е инсталиран
Види името на софтверот инсталиран
Види бројот на софтверска верзија
Види големината датотеката со софтверот
Видите софтвер икона
Види дали софтвер е лансиран
Види дали софтверот е затворена
Види дали софтверот е деинсталиран
Зошто ви е потребна да ги шпионираат своите Телефон софтвер активност
Постојат илјадници софтверски пакети за мобилни телефони на пазарот овие денови. Некои од нив се корисни и други не се. If you are concerned about someone in your life spending too much time on their phone inappropriately then using Exactspy phone software activity spying feature you can get full access to a complete overview of how they are using their phone. Можете да се види точно она што тие го инсталирате и да се работи и кога. You can even use Exactspy phone software activity spying feature to diagnose their phone if it is beginning to run slow. Едноставно се погледне на апликациите кои се извршуваат и кога тие беа инсталирани. Only Exactspy gives you this level of detail so if you want to know exactly what software they have on their phone and how they are using it then allow Exactspy and its phone software activity spying feature to provide the answers for you.
Вниманието
За Android уреди:
Досега привремено да го запре функција на примена употреба историја на Android уреди, бидејќи таа канализација премногу батеријата на целните уреди. Наместо тоа ние само се прикаже листа на инсталирани апликации на тој уред и ние имаме способност да го блокира она што апликации сакате.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy