Mobile Spy Android App Free Download

Блог

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

exactspy-Mobile Spy Android App Free Download е комплетен надзор алатка за паметни телефони. Тоа е главната употреба е како родителска контрола апликација за малолетни деца. Таа, исто така може да се користи за следење на активноста на вработените, наплата на изгубени податоци или за пронаоѓање на исчезнатите / украден паметен телефон. Можете од далечина може да се следат сите детали за повик логовите, СМС логови, MMS логови, GPS локација или прелистување. Тоа е исто така погоден за следење апликации како што се Фејсбук, Skype, Viber или Whatsapp. Лесно е да се симнете и да го работи. Овој мобилен тракер апликации работи на Андроид 2.3 и до. Таа работи на ниска моќност ресурси и не влијае врз работата на телефонот или други апликации. Ова не е шпион телефон апликација.

Android spy app free trial

Android spy app free trial

exactspy-Mobile Spy Android App Free Download: – MMS / SMS логови. Овој мобилен надзор апликација ви дава пристап до двете испраќаат и примаат SMS и MMS. – Повик логовите. Овој мобилен тракер стан ќе ја следи и евиденција на целиот разговор и детали за дојдовни или појдовни повици. – Околности – GPS логови. GPS податоци, исто така, ќе бидат испратени периодично за да на серверот. Вие ќе бидете во можност да се види на позицијата на уредот на мапа, а исто така и на географските координати на таа позиција. Ние, исто така, ги зачувате GPS локација за други логови како СМС или јавете се најавите. – Прелистувачи логови. Овој телефон надзор апликација следи на прелистувачот активност, како и. Таа ќе ви покаже датумот на пристап и на главниот домен име. – Систем логови. Тоа следи исклучување или моќ на логови. Таа, исто така записи измамник промени како поставен на нечујно или збир да вибрираат. -Фејсбук логови. Тоа ќе го следи Фејсбук разговор / пораки за целните телефони кои имаат корен. -WhatsApp логови. Таа ќе ја следи Whastapp активност за цел телефони без корен. – Линија Дневници. – Viber логови. Skype логови. -СЛИКА логови. Овој мобилен тракер стан ќе спаси фотографии снимени или преземени. -Нови контакти логови. На мобилни тракерот апликација ќе влезете деталите на нови контакти додадена на адресарот. -Календар логови. Прикажи ги новите настани во календарот. -Viber логови. Потребна ROOT. -Skype логови. Потребна ROOT.

Може да го симнете: Mobile Spy Android App Free Download

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy