key logger

Блог

Клучни Logger

Клучни Logger

key logger

 

Exactspy keylogger feature will let you read everything on the mobile device you are monitoring.
Клучни Logger Тема:
Видете ги сите тастатура потези направени на целните телефон.
Прикажи ги логовите од далечина од вашиот контролен панел
Зошто и вие ќе го најдете корисни?
Од просечниот корисник smartphone користи за 40 апликации, може да се лишите од некои важни информации споделени во рамките на овие апликации. Прв да знаете кои апликации се инсталирани на уредот не може да биде доволно. Со Keylogger ќе бидете во можност да се соберат логирања, пребарување фрази, пораки, и други податоци кои ќе фрли светлина на она што вашата цел е до.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy