Image Tracking Software Free

Блог

Image Tracking Software Free

Exactspy-Image Tracking Software Free

Image Tracking Software Free

Ако вашата целна уреди се Apple уреди, Андроид и сакате да видите што тие имаат слики на нивните уреди и она слики тие се само тогаш Exactspy-Image Tracking Software Free нуди Најсодржинскиот сликата фаќањето на располагање.
– Видете ги сите слики тие се на нивните уреди
– Видете ги сите слики веќе на нивните уреди
– Access all their images online from the comfort of your Exactspy online account
– Поддржува JPEG, GIF, BMP, EXIF, TIFF, RAW, PNG, PPM, PGM, PBM, PNM, ECW file formats 100MB file size limit for rapid image file uploading
Instantly see a preview of their photos inside your Exactspy online account before uploading the full file to your account to save both time and bandwidth

Зошто ви треба оваа функција
Дали сакате да бидете сигурни дека вашите деца не ги користат нивните smartphone апарати за преземање на непристојни фотографии? Дали сакате да ги заштити од сајбер-малтретирањето? Дали мислите дека некои од вашите вработени се преземање на слики кои можат да бидат од корист на вашите конкуренти? Exactspy will help you ensure nothing inappropriate is going on.
Слики зборува илјада зборови, а сега никогаш не треба да биде без зборови благодарение Exactspy-Image Tracking Software Free и нејзината слика фаќањето способност. Exactspy intelligently captures both images taken on their phone after Exactspy-Image Tracking Software Free has been installed as well as any pictures taken before Exactspy беше инсталиран благодарение на нејзиниот историски медиуми функција. Ако некој во твојот живот е постојано преземање на слики на нивниот телефон треба да се земе одблизу Exactspy.
Also Exactspy can let you see other multimedia data such as video, говорни белешки, белешки ...
Вниманието
Вашите слики се компресирани и променета пред испратена до серверот за да се намали преносот на податоци време и ги зачувате вашите батеријата од уредот. Затоа, квалитетот на слики на вашиот лог може да биде не е исто со оригинални фотографии на Вашиот уред.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy