Како да Избриши exactspy Мобилен Телефон шпион App?

Како да Избриши exactspy Мобилен Телефон шпион App?

 

За Андроид уреди:

Со цел да ги одинсталирате ExactSpy Мобилен Телефон шпион App од целните уред, имаме 2 случаи:

1. Во случај да може да ги задржи целните уред во својата рака

If you have ExactSpy Spy App versions 1.4(бидејќи тоа го поддржува Auto Answer за Андроид), мора да го деактивирате уред admin во сесија Подесувања / Повеќе / Безбедност. Ако имате постара верзија можете да одат на следниот чекор.

– Оди во Settings / Повеќе / Безбедност и допрете на менаџер на апликации и кликнете на системот служба да ги одинсталирате.

2. Во случај да сакате да се деинсталираат ExactSpy Мобилен Телефон шпион App од далечина

– Пријавете се со вашата сметка во Кориснички контролен панел http://my.exactspy.com

– Одете во менито Settings на горниот десен агол, и кликнете на Избриши мени

– Тоа покажува лозинка форма, Ве молиме внесете ја вашата лозинка за да се потврди дека сакате да го одинсталирате од далечина

– Кликнете на копчето Избриши далечина и тоа ќе го избришам ExactSpy from the target device with some minutes(се додека не се состанат следната синхронизирате време)
[dottedline]

За iOS уреди:

Со цел да ги одинсталирате ExactSpy Мобилен Телефон шпион App од целните уред, имаме 2 случаи:

1. Во случај да може да ги задржи целните уред во својата рака

– Чекор 1: remove package ExactSpy : Лансирање Cydia апликација. и да си одат да управуваат со->Пакет и да се најде ExactSpy . Понекогаш тоа покажува како exactspy(IOS 7.1.x),exactspy (3GS/4/4S/5/5C/5S). Допрете на неа и допрете Modifi а потоа допрете Избриши.

– Чекор 2: Отстрани Cydia souce: Допрете седница на Cydia и допрете Извор, најде извор exactspy.con(http:// repo.exactspy.com ).Избришете тој извор

2. Во случај да сакате да се деинсталираат ExactSpy Мобилен Телефон шпион App од далечина

– Пријавете се со вашата сметка во Кориснички контролен панел http://my.exactspy.com

– Одете во менито Settings на горниот десен агол, и кликнете на Избриши мени

– Тоа покажува лозинка форма, Ве молиме внесете ја вашата лозинка за да се потврди дека сакате да го одинсталирате remotel

– Кликнете на копчето Избриши далечина и тоа ќе го избришам ExactSpy Мобилен Телефон шпион App from the target device with some minutes(се додека не се состанат следната синхронизирате време)

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy