Како да се искорени мобилен уред за шпион Whatsapp, Viber, Фејсбук, Skype, Линија, BBM на Андроид

Како да се искорени мобилен уред за шпион Whatsapp, Viber, Фејсбук, Skype, Линија, BBM на Андроид

I / за да ја шпионираат Whatsapp, Viber, Фејсбук, Skype

 

Потребно:
ROOT уред за Android телефони.
Мора да се обезбеди пристап СуперКорисник за exactspy, when installing exactspy (Систем на услуги) Цел на телефон.
Како да се искорени мобилен уред за шпион Whatsapp, Viber, Фејсбук, Skype, Линија, BBM On Android with exactspy
More info How to Install exactspy on Android Phones

II / Како да знаете мојот телефон е коренот или не?

Ова е заеднички прашање слушаме од родителите и работодавците кои сакаат додадена функционалност со нашиот софтвер на нивните Андроид. Често, нема очигледна индикација дека Андроид уред има корен пристап. Нема трепкачки светла, без етикети насекаде, нема да ни каже дали или не на Андроид има корен пристап.

root_checker_for_android

Во нормални услови, Андроид телефон може да се вкоренети во врска со 15 минути. Ако ви даде на Андроид телефон на дете или вработениот да го искористи, тие може да се искорени уредот да работи на некои фенси програма. Можеби телефонот бил оставен без надзор за некое време и ти, само не знам дали некој вкоренети уредот без ваше знаење.
Вие не може да знае како да се каже дали Андроид телефон кој има корени уште. Во овој напис, ние ќе ви кажам како да се провери дали или не вашиот Андроид уред има корен пристап.

root_access

root-access-1

III / Значи, не ми Андроид имаат корен пристап?

1/ Проверете апликации

super_su_on_android

 

Во процесот на искоренувањето Андроид, апликација наречена "СуперКорисник" или "СУ" е често (но не секогаш) инсталиран. Ова е програма со која ќе се утврди дали одредени "супер" команди се дозволени да се користат. Ако видите супер програма инсталирано, тогаш тоа е најверојатно вкоренети.

Како да се искорени мобилен уред за шпион Whatsapp, Viber, Фејсбук, Skype, Линија, BBM на Андроид

2/ Користење на стан проверени коренот на Google Play

 

ако сте уште не е сигурен, ќе сакате да го користите еден стан да се провери дали телефонот има корен пристап. Корен тајна Основен е бесплатен стан од Play Store или App пазар кој ќе ви каже дали или не на телефонот има корен пристап.

IV / Сакаш ROOT уред за да ја шпионираат Whatsapp, Viber, Фејсбук, Skype

Можете да најдете повеќе информации за искоренување уредот на XDA форумот
http://www.xda-developers.com/root/

или Андроид stackexchange форумот

http://android.stackexchange.com/how-do-i-root-my-android-device

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy