Слободен Фејсбук Чет Мониторинг Софтвер

Блог

Слободен Фејсбук Чет Мониторинг Софтвер

ExactSpy-Free Facebook Chat Monitoring Software

Free Facebook Chat Monitoring Software

Ако сакате да шпионира за Фејсбук пораки и вашата цел е Андроид или iPhone, потоа да ги разгледаме во она што можете да направите со ExactSpy-Free Facebook Chat Monitoring Software:
Прикажи Фејсбук разговори, заедно со пораката времето и датумите
Прикажи ги Профил Слики и имињата на сите кои разговара со нив
Види слики, видео клипови и да го слушнете аудио пораки
Use any internet connected device to access captured information uploaded automatically to your online ExactSpy dashboard

Зошто ви е потребна за да се ExactSpy-Free Facebook Chat Monitoring Software.
Се грижиш без надзор социјалните медиуми активности на вашето дете ограбија на спиење? Дали сте луда испаруваат во текот на вашите вработени во разговорот далеку на компанијата време?
Силеџиство или тајна комуникација со конкуренти може да се одвива само преку телефон или текстуална порака, но преку Фејсбук, како и. Вие треба да бидат целосно свесни за она што се случува со вашите малолетни деца и вработените со цел да се спречи било какво непотребно зло доаѓа до нив или за вашиот бизнис. Тоа е токму она што треба да се инвестира во ExactSpy кој ги следи сите Фејсбук преписка на мобилен уред.
Дали се сомневате дека вашиот партнер е со користење на Facebook за да се дискретно да комуницираат со своите тајна љубовница? ExactSpy ви овозможува да ги шпионираат своите Фејсбук пораки и да видиме имиња и фотографии на сите тие разговор со. Можете брзо и точно може да се направи разлика невини пораки од потенцијалните закани, па нема да биде последен пат да знаете за ако сте се излажав. И за разлика од конкурентските производи, ExactSpy Ви овозможува да гледате налепници и емоции, и ќе ве извести кога ќе споделам контакти или локациски податоци на друго лице - детали кои ќе ви помогнат да добиете одговор што го барате.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy