ExactSpy-Track Skype Messages

Блог

ExactSpy-Track Skype Messages

ExactSpy-Track Skype Messages

Track Skype Messages

Ако сакате да ја шпионираат Скајп пораки и вашата цел е Андроид или iPhone, потоа да ги разгледаме во она што можете да направите со ExactSpy – Следење на Скајп пораки:
Прикажи Skype разговори, заедно со пораката времето и датумите
Прикажи ги Профил Слики и имињата на сите кои разговара со нив
Види слики, видео клипови и да го слушнете аудио пораки
Use any internet connected device to access captured information uploaded automatically to your online ExactSpy dashboard
Забелешка: Ви треба “Корен” Андроид мобилен телефон да ги пратите Скајп пораки.

Зошто ви е потребна за да се ExactSpy – Следење на Скајп пораки.
Се грижиш без надзор социјалните медиуми активности на вашето дете ограбија на спиење? Дали сте луда испаруваат во текот на вашите вработени во разговорот далеку на компанијата време?
Силеџиство или тајна комуникација со конкуренти може да се одвива само преку телефон или текстуална порака, но преку Skype, како и. Вие треба да бидат целосно свесни за она што се случува со вашите малолетни деца и вработените со цел да се спречи било какво непотребно зло доаѓа до нив или за вашиот бизнис. Тоа е токму она што треба да се инвестира во ExactSpy кој ги следи сите Skype преписка на мобилен уред.
Дали се сомневате дека вашиот партнер е со користење на Skype за дискретно да комуницираат со своите тајна љубовница? ExactSpy ви овозможува да ги шпионираат своите Скајп пораки и да видиме имиња и фотографии на сите тие разговор со. Можете брзо и точно може да се направи разлика невини пораки од потенцијалните закани, па нема да биде последен пат да знаете за ако сте се излажав. И за разлика од конкурентските производи, ExactSpy – Следење на Скајп пораки Ви овозможува да гледате налепници и емоции, и ќе ве извести кога ќе споделам контакти или локациски податоци на друго лице - детали кои ќе ви помогнат да добиете одговор што го барате.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy