ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

Блог

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone Ви овозможува да ги видиш сите дојдовни и појдовни повици информации. Ќе видите повик насока, телефонски број, датум, and time of each call made/received on the phone that has Exactspy installed.
Исто така можете да ги видите сите избришани повик историја (дневниците за повици) дури и корисниците се избришани веднаш.
Видете ги сите гласовен повик логови на цел е во контакт со глас
Види пропуштени повици
Види најавува дури и ако тие се избришани од телефонот
Земете детали за контакт и телефонски броеви
Види кога и колку долго е направен повик
Преземање на сите логови како табела

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone ви дава целосен пристап до целата детали повик логовите зачувани на smartphone.
Вие само треба да се најавите на вашиот приватен простор со внесување на вашата e-mail адреса и лозинка. Можете да дознаете дали има било какви сомнителни или непознати луѓе, зачувани во мобилен повик историја или повик логовите. Исто така, можете да кликнете на одредена име и ги видите сите последните повици и повик историја од / кон оваа личност.

Забелешка:
ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone гарантира целосна безбедност на мобилниот уред на податоци. Не еден, туку ќе имаат пристап до вашиот приватен Површина. Сите информации на smartphone за прв пат ќе биде криптирана, потоа подигнати на вашиот приватна област.

Зошто Вие треба да Следење на повици на мобилен телефон
Дури и кога ќе може да го слуша повици да живее или да ги меморира, имаат пристап до регистарот на повици на телефонот потврдува точно кој вашата целна бил во контакт со. Не само што ќе го содржи името поврзани во именикот на телефонот, но исто така ќе имаат телефонски број, плус време од денот и времетраењето за уште еден доказ.
Ќе има целосен попис на сите контакти направени со цел телефон, и можете да ја премине референца контактите од Дневникот на повици со IM контакт имиња, e-mail адреси и повеќе.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy